El viatge solidari del rosinc Juan M. Fernández aporta 4.230 € a la Fundació Roses contra el Càncer

Viatge solidari en bicicleta de Roses a Santiago de Compostela

El mateix Juan M. Fernández, en Ferdy, ha fet entrega del xec de 4.230 € a la presidenta de la Fundació

Viatge solidari en bicicleta de Roses a Santiago de Compostela
Juan M. Fernández fa entrega a Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer del xec de 4.230 € en presència de la treballadora social, Sandra Foix, i la psicològa Mercè Homs

1.500 quilòmetres en bicicleta de Roses a Santiago de Compostela va fer el regidor d’Esports Juan M. Fernández, en Ferdy, a benefici de la Fundació Roses contra el Càncer. El segon viatge solidari pedalant que va fer aquest rosinc a benefici de l’entitat oncològica després del que va fer l’any passat de Roses a Sevilla. Un viatge en el que va patir les inclemències del temps, pluja, vent i neu. Un trajecte, si cal, més dur que el del 2015, però que, tot i això, no ha pogut superar els diners destinats a la Fundació Roses contra el Càncer aconseguits l’any passat, quan es van recaptar  6.280 euros, “enguany s’han fet 4.230 €, dels qual 875 la gent va anar a la seu de la Fundació a donar-los i la resta a  la Drogueria Ferdy”, ha afirmat Fernández, constatant que “sí  ha estat una xifra un xic inferior a l’any passat, però ha estat culpa meva, perquè no he dedicat el temps que hi havia de dedicar a buscar la gent, perquè quan li toques la porta ningú et diu que no, però per la feina m’ha estat impossible dedicar-me a picar portes, però l’any vinent ho faré, i a més, obrirem un nº de compte expressament per això a nom de la Fundació Roses contra el Càncer, per a que la gent pugui fer la seva aportació, i així, a més, la gent que vol col·laborar anònimament, ho podrà fer sense cap problema”.

Cal destacar però que l’augment d’empreses i persones solidaries ha augmentat aquest any, ja que si l’any passat van ser 47 les que van voler col·laborar, enguany han estat 51.

Tot això, l’objectiu inicial, la de donar 1 euro per quilòmetre recorregut a 2 euros s’ha complert, “ja que he fet 1.500 km i s’han recaptat més de 4.000 €, per tant, he superat la xifra de 3.000 euros”, ha dit en Ferdy, reconeixent que “m’hagués agradat superat la quantitat dels més del 6.000 euros recaptats l’any passat, però no està pas malament”.

4.230 euros a benefici de la Fundació Roses contra el Càncer que són molt benvinguts per l’entitat social, ja que d’aquesta manera “ens ajuda a complir els nostres objectius, que es ajudar als malalts i les seves famílies” va dir Pilar Serra, la presidenta de la Fundació, per assenyalar que concretament, “aquests diners aniran destinats a poder cobrir les despeses d’una nova treballadora a mitja jornada, i que s’ha hagut de contractar per l’augment de feina, així com el major nombre gent que s’ha d’atendre cada dia”.

Triplicats els serveis que ofereix la Fundació Roses contra el Càncer en els darrers 5 anys

En els darrers cincs anys la Fundació Roses contra el Càncer ha triplicat tots els serveis activitats que ofereix envers els pacients oncològics i les seves famílies, han canviat la seva seu per un local més gran per tal d’oferir un millor servei als usuaris, i organitzar i elaborar projectes, com el de les polseres, que gràcies a al seva banda la Fundació “comprem 18 butaques per a la planta vuitena de l’Hospital Josep Trueta per a que els familiars es puguin quedar a la nit a dormir, i amb els diners que ens porta causes solidaries com la d’en Ferdy esperem l’any vinent comprar les 18 que ens falten”, va explicar Pilar Serra.

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES AMB EL VIATGE
Publimas Empordà TV
Drogueria Ferdy Instal·lacions Aurel Rastrojo
Reformes i Construccions José Mª Fernández Terraza Grup
Planxisteria i Pintura Joan Ripoll Farmacia Marta Bosch
Cristalleria Roses S.C. Bar El Informal
Peixos Raul Caner S.L. DJ Xavi Buixò
Restaurant Mas Palou Finques Berni
Tren de Roses Bicis a Punt
Rètols Empordà Bar Restaurant L’Olivar
Pintura en General i Decorativa J.A. Moreno Els Blaus de Roses
Calçats Montse M&M Obres
Restaurant el Caiman Anxoves de Roses
Can Cairó Bistrot del Mar
Moma & Catalonia Hotel Casa del Mar
Fusteria Joan Andreu Serralleria Giner Solà
Motos Soler (Vanesa) Cortijo Marañon- Medina de Pomar
Club de Fans Marc Márquez Restaurante Porta Faxeira
Família Alabert Marcó Miguel Ángel Fernández
Joan Giró Família Mayoral
José A. Carranza F. G.
José Mª Velasco Rocktail
Taller AutoPeira Gres-K Planet
Club Ciclista Roses -Easy Bikes Juanjo (no ha volgut donar el seu cognom)
Julian Llanas Juan Fernández Hita
Immobiliaria Santos Camporama S.L. PVC i Alumini – Cervera
viladeroses.cat informarà diàriament d’aquest viatge solidari d’en Ferdy