VIII Festival ‘Tots som artistes’ d’ONA i FADIR a Roses

Festival ‘Tots som artistes’ a Roses

Festival a benefici dels discapacitats intel·lectuals de Roses i l’Alt Empordà

Festival ‘Tots som artistes’ a RosesONA, Associació de Familiars i Tutors de Discapacitats Intel·lectuals de l’Alt Empordà té la seva seu social al barri Bon Pastor de Figueres, i veient que una de les activitats que més els agradava i, a la vegada, afavoria les aptituds dels seus associats era fer teatre, van crear un taller per assajar obres que després representen pels municipis de la comarca de l’Alt Empordà.

I ja fa 8 anys que ONA va arribar un acord amb la Fundació i Ajuda pel Discapacitat de Roses, FADIR, per organitzar un Festival a benefici dels discapacitats intel·lectuals de Roses i l’Alt Empordà.

Un Festival que se celebra, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Roses al per vuitena edició se celebra aquest proper diumenge, 28 d’octubre, a partir de les 17h al Teatre Municipal de Roses.

Per aquesta 8ª edició del Festival ‘Tots som artistes’ està prevista l’actuació de l’Escola de Dansa Mònica Lucena, el Centre de Dansa Gimros i, com no, la dels principals protagonistes d’aquest esdeveniment benèfic, el Grup Artístic ONA.

Un espectacles que els vilatans de Roses i l’Alt Empordà podran gaudir amb un donatiu de només 5€.