Viladeroses.cat agraeix la Menció Especial atorgada al periodista Arturo López a la II Nit de l’Esport de Roses

II Nit de l'Esport de Roses

Foto: Carles Trias

Una menció especial que el Consell Sectorial de l’Esport li va concedir per la seva implicació en la difusió i promoció de l’esport

II Nit de l'Esport de Roses
Foto: Carles Trias

Aquest diari digital vol agrair al Jurat per haver concedit la Menció Especial al periodista Arturo López, redactor de viladeroses.cat.
Des d’aquest mitjà volem donar les gràcies per aquest reconeixement concedit a l’Arturo López en la gran festa esportiva de Roses: la Nit de l’Esport. Una distinció que, a més, va ser atorgada per unanimitat pel Consell Sectorial de l’Esport. Un Consell integrat per representants de totes les entitats esportives de Roses, així com representants de l’Ajuntament, en aquest cas la regidora d’Esports, Anna Jorquera, i l’alcaldessa de la Vila, Montse Mindan.

Una distinció que va agafar en fora de joc a l’Arturo que, evidentment, es trobava al Teatre de Roses per cobrir la notícia, “clar, en els altres premis els nominats ja se sabien, i si tu estàs nominat et prepares quatre paraules, per si de cas guanyes, per donar les gràcies. En el meu cas em va agafar tant de sorpresa i, perquè no dir-ho, em vaig emocionar tant, que no vaig saber que dir, i em va venir a la memòria unes imatges que vaig veure hores abans a la TV, en un programa de zàping, l’emoció i sorpresa de Matías Prats quan els seus companys el van felicitar per arribar als 6.000 informatius durant la transmissió en directe de, precisament, l’informatiu de la cadena on treballa”, va assenyalar el periodista. Tant fora de joc li va agafar que la capacitat d’oratòria que se li pressuposa a un periodista se’n va anar a norris.
Ara en fred, l’Arturo assenyala que “aquesta Menció Especial la vull dedicar a tres persones. Als meus pares, que al cel siguin, perquè em van recolzar a fer la carrera de Periodisme, tot i que podia anar en perjudici del negoci familiar en el qual treballava. I a la meva dona, la Pilar Domènech, per la paciència, molta paciència que té, perquè sembla que l’ordinador sigui la meva parella i no pas ella. Va per ells. I gràcies a totes les persones que van creure que jo era mereixedor d’aquesta Menció Especial. Moltes gràcies!”.

Arturo López

Arturo López és llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona en la branca de Periodisme. Anys després de tenir que deixar els estudis per treballar en un negoci familiar, va entrar a la Universitat per majors de 25 anys. Volia treure’s la carrera de periodista, tot i que pot ser mai treballaria d’això. I mentre estudiava, i treballava a la vegada, també va tenir temps de col·laborar i treballar en diferents mitjans de comunicació de premsa, ràdio i TV a nivell local i comarcal, fins que va venir a viure a Roses.
A la Vila rosinca va tenir l’oportunitat, gràcies a l’ajuda de diferents persones expertes en informàtica, de poder crear viladeroses.cat, a mena de diari digital.
La finalitat de crear aquesta web d’informació va ser, simplement, això, donar informació del que passa tant a Roses, a la comarca de l’Alt Empordà i perquè no, més enllà de les nostres fronteres. Un mitja de comunicació virtual que va néixer el febrer de 2011, i que dia a dia intenta tenir informats als seus seguidors i lectors. Seguidors, lectors i usuaris de viladeroses.cat.