Viladeroses.cat et regala una entrada per a que portis al teu fill a veure “Lego, la pel·lícula” al Cine Ciutadella de Roses

Cine Ciutadella de Roses

Viladeroses.cat et dóna l’excusa regalant-te una entrada per a que vegis amb el teu fill la pel·lícula que tu vols veure

Cine Ciutadella de RosesA veure, diem que convidis al teu fill, però en realitat, segurament hauria de ser ell el que et convidés a tu, perquè “Lego, la pel·lícula” és el film d’animació que fa temps que tens ganes d’anar a veure, i recordar els teus temps d’infància quan jugaves amb el Lego.

Però bé, tant és, l’important no es qui convidi a qui, sinó que viladeroses.cat ofereix una altra setmana la possibilitat d’assistir a la projecció de Cine Ciutadella amb l’oferta de 2 entrades per una, és a dir, compres 2, pagues 1.

I és pot aconseguir aquesta promoció? Doncs esbrinar on és el ‘gazapo’ inserit a la notícia on s’anuncia que aquest dijous es projectarà la pel·lícula “Lego, la pel·lícula” dins el cicle de Cine Ciutadella.

El primer que faci un comentari al Facebook de Vila de Roses amb la resposta correcta serà el guanyador, i només haurà d’anar amb el carnet d’identitat i el donaran 2 entrades al preu d’una.

Nota de la redacció: Si us plau, absteniu-vos de jugar aquells o aquelles que no en teniu previst assistir al Cine Ciutadella, per a que els que si que volen anar puguin gaudir del descompte.