ViladeRoses.cat ofereix 1 invitació doble perquè puguis compartir una nit de cinema a la fresca en bona companyia

Viladeroses.cat regala 1 invitació doble

Una invitació per a dues persones per veure gratis al Cine Ciutadella de Roses la pel·lícula ‘Green Book’, guanyadora de 3 Oscar i protagonitzada per Viggo Mortensen

Viladeroses.cat regala 1 invitació dobleUna road movie, guanyadora de l’Oscar a la millor pel·lícula, amb Viggo Mortensen de protagonista, és la proposta per a la primera sessió del Cine Ciutadella de Roses, que tindrà lloc aquest proper dijous, 11 de juliol.

I ViladeRoses.cat, com en els darrers anys, ofereix la possibilitat d’anar a veure ‘Green Book’ totalment gratis regalant una invitació doble per gaudir-la en bona companyia.

I la manera de guanya aquesta invitació és molt fàcil. Només cal endevinar quin és el ‘gazapo’ inserit a la notícia que hem publicat anunciant la projecció de la pel·lícula.

Tot seguit, només cal fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que l’encerti s’emportarà la invitació per a dues persones

Després, alhora d’anar dijous a veure-la tan sols caldrà, a l’entrada de la Ciutadella, a donar el vostre nom i ensenyar el carnet d’identitat per a que us donin la invitació.

Important! — Important!

Hi ha de temps límit per respondre fins dimecres a les 19 hores.  

Us volem recordar que si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat d’assistir-hi a algú que sí que estigui interessat en veure la pel·lícula.