ViladeRoses.cat regala dues entrades per anar a l’espai ‘Interstelar’

Viladeroses.cat regala 2 entrades per al Cine Ciutadella

Dues entrades per assistir a la projecció de la pel·lícula ‘Interstelar’del Cine Ciutadella de Roses

Viladeroses.cat regala 2 entrades per al Cine CiutadellaHeu viatjat a l’espai alguna vegada. No?. Nosaltres tampoc. I no passa res. Però sie ets un aficionat, o aficionada de les pelis de ciència ficció no ets pots perdre ‘Interstelar’, de Cristopher Nolana.

No te les pots perdre si a més no et costa ni un euro, ja que ViladeRoses.cat regala dues entrades per assistir la cinquena i penúltima sessió de Cine Ciutadella.

I la manera de poder obtenir les dues entrades és molt senzilla. Només heu d’endevinar el ‘gazapo’ que hem inserit en la notícia on s’anuncia la projecció de la pel·lícula. I un cop l’heu endevinat només cal posar-ho al comentari del Facebook de ViladeRoses.

El primer comentari correcte serà el guanyador.

L’afortunat o afortunada haurà de deixar el seu nom i cognoms en el mateix comentari per poder notificar-ho a l’organització i així, quan vagi a la Ciutadella, ensenyant el carnet d’identitat, el donaran les dues entrades.

Una pista per endevinar el ‘gazapo’… Si saps molt d’idiomes és que ets un/a poliglota.

IMPORTANT!!

Si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat a algú que estigui interessat en veure la pel·lícula.