ViladeRoses.cat regala les dues últimes entrades del Cine Ciutadella d’aquest 2016

Viladeroses.cat regala 2 entrades per al Cine Ciutadella

Dues últimes entrades de franc per anar a veure ’10.000 km’

Viladeroses.cat regala 2 entrades per al Cine CiutadellaNoi-noia-super-enamorats-s’han-de-separar. Aquest és, si fa o no fa, l’argument de la pel·lícula ’10.000 km’ que es projectarà demà  a la darrera sessió de Cine Ciutadella 2016, i un any més tard del que s’havia programat, ja que l’any passat la pluja va impedir la seva projecció.

I si voleu saber que se sent tenir el vostre amor a deu mil quilòmetres de distància només heu d’anar a veure aquest film premiat amb un Goya al millor director novell, i protagonitzat per David Verdaguer i Natalia Tena.

I si aneu, ViladeRoses.cat us regala dues entrades. Dues entrades de franc que no aniran ni molt menys separades, sinó ben juntetes, per a que pugueu veure aquesta història d’amor a distància.

Dues entrades fàcils d’aconseguir, només heu d’endevinar el ‘gazapo’ que hem inserit en la notícia on s’anuncia la projecció de la pel·lícula. I un cop l’heu endevinat només cal posar-ho al comentari del Facebook de ViladeRoses.

El primer comentari correcte serà el guanyador.

L’afortunat o afortunada haurà de deixar el seu nom i cognoms en el mateix comentari per poder notificar-ho a l’organització i així, quan vagi a la Ciutadella, ensenyant el carnet d’identitat, el donaran les dues entrades.

Una pista per endevinar el ‘gazapo’… Les distàncies són molt relatives…

IMPORTANT!!

Si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat a algú que estigui interessat en veure la pel·lícula.