ViladeRoses regala dues entrades per anar a veure ‘Tarde para la ira’ al Cine Ciutadella de Roses

Viladeroses.cat regala dues entrades

Viladeroses.cat torna a regalar entrades per assistir a les sessions de cinema a l’aire lliure d’aquest estiu, i comencem amb la guanyadora de 4 premis Goya, ‘Tarde para la ira’

Viladeroses.cat regala dues entradesDemà dijous, 6 de juliol, el Cine Ciutadella, en la seva segona sessió de Cinema a la Fresca d’aquest estiu projectarà la pel·lícula ‘Tarde para la ira’. Un film de Raúl Arévalo guanyador de 4 premis Goya, entre d’ells a la millor pel·lícula i a la millor direcció novell.

I viladeroses.cat regala 2 entrades per anar de franc a aquesta sessió de Cinema a la Fresca al recinte emmurallat de la Ciutadella.

I per aconseguir les dues entrades us proposem un joc molt fàcil, que ja hem fet els anys anteriors, i que tracta de trobar el ‘gazapo’ inserit a la notícia ho anunciem la projecció de ‘Tarde para la ira’ al Cine Ciutadella.

El que l’endevini haurà de comentar-lo al Facebook de ViladeRoses, en el post d’aquesta notícia.

El primer comentari amb la resposta correcta serà el guanyador.

L’afortunat o afortunada haurà de deixar el seu nom i cognoms en el mateix comentari per poder notificar-ho a l’organització i així, quan vagi a la Ciutadella el dia de la projecció amb el carnet d’identitat, el donaran les dues entrades. Més fàcil, no pot ser.

Una pista per endevinar el ‘gazapo’… La cosa va de rises.

IMPORTANT!!

Si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat a algú que estigui interessat en veure la pel·lícula.