Vint operadors turístics s’interessen per les ofertes de l’Associació Empordà Turisme

Buy Catalunya
Celebració del Buy Catalunya a finals de setembre al castell de Sant Ferran de Figueres

Els operadors turístics van participar el Buy Catalunya celebrat en el castell de Sant Ferran

Buy Catalunya
Celebració del Buy Catalunya a finals de setembre al castell de Sant Ferran de Figueres

Coincidint amb la celebració del Buy Catalunya, el workshop multi mercat que organitza regularment l’Agència Catalana de Turisme, i que el passat 30 de setembre es va celebrar al castell de Sant Ferran de Figueres, l’associació Empordà Turisme va contactar amb dos tipus d’operadors turístics amb l’objectiu d’oferir els seus productes i que es van interessat per mitja dotzena d’activitats que es comercialitzen.

Per una banda, es va parlar amb aquelles empreses que treballen amb grups de més de 25 persones i volen contactar amb agències receptives i, per l’altra banda, amb els que cerquen propostes per oferir als seus clients -que busquen viatges i experiències i van en grups de dues o tres persones- i volen contactar directament amb les empreses que les ofereixen, en aquest cas els socis d’Empordà Turisme. Aquesta entitat posa a disposició dels seus associats la informació d’aquest operadors.

A partir d’aquests contactes, els operadors turístics s’han interessat principalment per les activitats de natura, sobretot senderisme; visites amb experiències; enoturisme; cultura; visites a Barcelona complementades amb propostes a l’Empordà; i activitats turístiques d’incentius per empreses per oferir-les als seus treballadors.

Als operadors turístics contactats, Empordà Turisme els va donar un document amb les propostes rebudes dels seus socis i on es recollia, també, Guia Empordà Turisme on, a més de les dades dels associats, s’inclou informació de la comarca i del que s’hi pot fer. La idea d’Empordà Turisme és continuar fent arribar a aquests operadors turístics totes les propostes que els associats preparin en el futur.