Fira de la Rosa de Roses

Visquin els Reis del Carnaval 2017

Carnaval de Roses 2017
Foto de família dels Reis del Carnaval de Roses 2016 i 2017 amb les autoritats

La colla Els Amics i la colla Torracastanyes coronades com a Reis del Carnaval 2017

Carnaval de Roses 2017
Foto de família dels Reis del Carnaval de Roses 2016 i 2017 amb les autoritats

Els Reis del Carnaval de Roses 2016 van donar ahir el relleu als nous Reis del Carnaval de Roses 2017.

En un acte celebrat a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, on l’orquestra Selvatana estava amenitzant la tarda als assistents, es portar a terme la presentació dels nous Reis de Carnaval.

Així, davant el testimoni de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Festes i Carnaval, Francesc Giner, que van ser els encarregats de donar una màscara d’obsequis als vells reis, van coronar als nous monarques posant-les les bandes de rigor.

Francesc Giró i Teresa Oliveras, van donar el relleu a Josep Gualde i Francisca Baeza, del Casal del Mar.
Nil Fonolleras i Alba Juárez, de la colla ‘Mission Possible’ van donar el regne infantil als joves Èrik Barneo i Marla Viñales de la colla Els Amics.
Jordi Pavón i Carme Gasparín, de la colla Los Nenucos van cedir el seu regnat a Carolina Viñuela i Juanma Ruiz de la colla Torracastanyes.
Cal destacar que els Reis del Casal del Pescador, Sebastià Valls i Joana Rubio, no van donar el relleu, perquè aquest Casal d’Avis no va presentar candidatura

Un canvi de Reis i Reines, però, que no va significar la fi de la festa ja que toca arrossada per després fer el seguici mortuori del Rei Carnestoltes i finalment la lectura del seu testament a càrrec de La Minúscula Teatre.

[fsg_gallery id=”238″]