Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Visquin els Reis del Carnaval de Roses 2018!

Carnaval de Roses 2017
Foto de família dels Reis del Carnaval de Roses 2017 i 2018 amb les autoritats

La colles PBA i Penya de l’Espardenya regnaran durant el Carnaval de Roses 2018

Carnaval de Roses 2017
Foto de família dels Reis del Carnaval de Roses 2017 i 2018 amb les autoritats

A l’envelat de la plaça Frederic Rahola va tenir lloc, després del lliurament del premis del concurs a la millor carrossa, coreografia i disfressa, la coronació del Reis del Carnaval de Roses 2018.

Lídia Sagué, presentadora de l’acte, va fer pujar a l’escenari a tots els Reis que han regnat durant l’edició d’enguany de la festa de disfresses per rebre una placa i una màscara com a record del seu regnat i per tal que donessin el relleu als nous monarques.

Així, Josep Gualde i Dolors Lleó, de la Casa del Mar van donar el relleu al mateix Gualde, que continuarà com a rei un any més,  i Dolors Ramírez. Carolina Viñuela i Dario Fannini de la colla Torracastanyes, van fer el mateix amb Josep i Núria Avellaneda de la colla PBA, i els Reis Infantils Èrik Barneo i Marla Viñales, de la colla Els Amics van passar el testimoni a Ian Del Pino i Irene González, de la colla Penya de l’Espardenya.

Per celebrar la fi del seu regnat infantil els integrants de la colla Els Amics es van marcar un ball demostrant que no van guanyar el premi a la millor coreografia, però que ho poden fer tranquil·lament en qualsevol de les edicions venidores del concurs.

I a diferència de l’any passat, on el Casal del Pescador no va presentar cap candidatura a Reis, enguany van ser coronats com a Reis d’aquest Casal d’Avis Laureano Martínez i Paquita Baeza.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va fer entrega a Lídia Sagué d’un ram de flors en agraïment per la seva col·laboració en la presentació dels diferents actes del Carnaval.

El ball, que s’estava celebrant a l’envelat a càrrec de l’Orquestra Maravella i que es va interrompre per coronar als nous reis, es va reprendre per al gaudi dels molts assistents que hi havia al recinte.

[fsg_gallery id=”293″]