Cinema a la Fresca

Viu l’estiu a la Piscina de Roses

La Piscina de Roses proposa viure l’estiu a les seves instal·lacions amb una nova campanya de descomptes

La Piscina de Roses posa en marxa, de l’1 de juliol al 31 d’agost, una campanya de promoció a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic que inclou la matrícula, un o dos mesos d’abonament en horari complet i el Pack fitness (activitats dirigides).

En el cas de persones adultes, la quota per a 1 mes (juliol o agost) és de 73 €, mentre que si s’opta per abonar-se als dos mesos és de 113 €, mentre que per a joves i gent gran, aquestes tarifes es redueixen a 57 i 87 € respectivament.

Aquests preus promocionals donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, zona Spa, la sala de fitness – musculació, l’espai exterior d’entrenament funcional (Gym BOX) i la participació a totes les activitats dirigides (Pack fitness). A més, una vegada passat el període contractat d’1 o 2 mesos, es pot continuar gaudint dels serveis de la Piscina de Roses amb la quota que millor s’adapti a les necessitats de cadascú. Es pot triar entre horari complet, horari reduït (de 7 a 13 hores o de 13 a 17 hores) i tarifa amb o sense l’oferta d’activitats dirigides. 

També cal tenir en compte que totes les noves altes obtenen de forma totalment gratuïta els següents serveis:

  • Servei d’assessorament esportiu
  • Pla d’entrenament digitalitzat al mòbil a través de la nova APP Piscina Roses
  • Control de l’entrenament amb pesatges periòdics amb bàscula d’impedància
  • I si t’abones abans del 16 de juliol, 3 invitacions de regal valorades en 28,35 €.