Viumúsika i la parròquia de Roses reben el suport econòmic de l’Ajuntament de Roses

Ajuntament de Roses i Associació Viumúsika

Moment de la signatura del conveni entre l'Ajuntament de Roses i l'Associació Viumúsika

L’Associació Viumúsika i la parròquia de Roses reben 4.500 € i 3.000  euros, respectivament, en concepte subvenció per part de l’Ajuntament

Ajuntament de Roses i Associació Viumúsika
Moment de la signatura del conveni entre l’Ajuntament de Roses i l’Associació Viumúsika

L’Ajuntament de Roses destinarà aquest any 2014 un total d’1.036.000 € al programa de suport a les entitats i associacions de caràcter cultural, social, educatiu i esportiu que desenvolupen la seva activitat en el municipi.

En el marc d’aquesta actuació, el consistori ha signat aquesta setmana els convenis de col·laboració amb l’Associació Viumúsika i amb la parròquia de Santa Maria de Roses, a partir dels quals les dues entitats rebran engunay 4.500 € i 3.000 €, respectivament.

L’Associació Viumúsika organitza des de fa 8 anys una programació musical amb la qual apropa fins al municipi de Roses figures de l’actualitat musical d’arreu de Catalunya, amb concerts de petit format durant el període d’hivern. D’aquesta manera, s’amplia i complementa l’oferta cultural que el consistori desenvolupa en el Teatre Municipal de Roses fora de la temporada d’estiu, en què els espais a l’aire lliure com la Ciutadella agafen protagonisme.

Amb la voluntat de contribuir a la continuïtat d’aquesta iniciativa, així com al manteniment del nivell de qualitat assolit fins ara, l’Ajuntament acaba de signar un acord de col·laboració amb Viumúsika, en base al qual l’entitat rebrà enguany un total de 4.500 € per subvencionar la seva activitat. L’aportació econòmica es destina al finançament dels tres concerts que Viumúsika ha dut a terme durant aquesta temporada d’hivern: Therry Patrick, Tomeu Penya i Maria Coma.

Un altra entitat que ha rebut el suport municipal aquesta mateixa setmana, ha estat la Parròquia de Roses. En aquest cas, els 3.000 € destinats pel consistori s’empraran al finançament de les diverses activitats culturals que organitza la parròquia, així com al mateniment i cura del rellotge de l’Església de Santa Maria.

La signatura d’ambdós convenis va tenir lloc ahir, dimarts 8 d’abril, entre l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i Francesc Giner, com a representant de Viumúsika, i Josep Gispert, com a representant de la parròquia de Roses. Els va acompanyar el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Marc Danès.