Viumúsika respon a les declaracions fetes pel regidor de Roses Marc Danés respecte a l’entitat

Viumúsika

ViumúsikaEn la entrevista en la que tan Marc Danès com l’Enric Matarrodona, van ofrir a Empordà TV, van fer referència a qüestions relacionades amb el Teatre Municipal (minut 17’35’’),   parlant de Viumúsika i la seva programació.

En Marc Danès va dir que la gent d’aquesta associació pràcticament l’únic que fa és muntar el bar, muntar les taules i cadires, per tornar-ho a deixar tot tal i com estava.
Viumúsika existeix molt abans que ell entrés com a regidor de Cultura. Hem contractat desenes de grups de primera fila a preus totalment fora de mercat gràcies als contactes que tenim desprès de una llarga trajectòria dins d’aquest món.
Vàrem començar el 2006 amb en Quimi Portet i hem continuat portant el bo i millor del panorama musical català.
Cris Joanico, Joan Masdeu, Adrià Puntí, Pau Riba, Le Croupier, Hook Herrera, Pep Poblet, AiAiAi i Las Migas, són alguns dels múltiples artistes que han actuat a Roses portats per Viumúsika.
Si que és veritat que des de el començament d’aquesta legislatura, per raons purament  legals i de facturació, es va decidir entre Viumúsika i en Carles Pàramo, que les actuacions passessin a nom de l’Ajuntament i que nosaltres seriem com una mena de programadors i de treballadors voluntaris per continuar fent el que més ens agrada, que és portar música en directe a Roses.
Que a dia d’avui em surti el regidor de torn (Marc Danès) obviant tot el que hem treballat i que, a més a més, digui que és ell qui programa, qui factura i qui ho fa tot, i classificar a la gent de Viumúsika de ser  uns simples barmans, és tenir la cara mes dura que el ciment armat, i precisament ho diu ell, que de tots els músics que han vingut a Viumúsika no creiem que en conegués més de tres.

Francesc Giner

President de Viumúsika