Programa Reallotgem

Vivivi: violí, violoncel i vi solidari a Empordàlia

El Vivivi és el punt final de la campanya solidària d’Empordàlia d’aquest Nadal, destinada a l’Obra Social Sant Joan de Déu

El proper dissabte 27 de gener a les 17 hores, el celler Empordàlia de Vilajuïga, juntament amb La Gastronòmica, organitzen el Vivivi: violí, violoncel i vi solidari, un espectacle de cordes i vins, ideal pels amants del vi i de les causes solidàries, que fusiona la riquesa del vi amb l’elegància de la música, oferint als participants una experiència multisensorial única

Després de l’èxit aconseguit el passat Nadal amb el maridatge solidari de vins i formatges amb en Toni Gerez, que va ser guanyador dels premis vinari a la millor activitat solidària, enguany calia trobar una nova proposta impactant. I el Vivivi: violí, violoncel i vi solidari, sens dubte, ho és.

En aquest espectacle, la sommelier Clara Antúnez embriagarà als assistents amb les històries que hi ha al darrera del vi amb ànima que tastaran, mentre el violí de Naeon Kim i el violoncel d’Edgar Casellas els faran viatjar per la història de la música. Una dansa de vins i sons que tocarà l’ànima. Genuí, vibrant, gustós!

El preu de l’activitat és de 50€ i el 100% dels beneficis generats per aquest esdeveniment es destinaran a l’Obra Social Sant Joan de Déu. Encara hi ha disponibles algunes entrades, que es poden adquirir a la web d’Empordàlia.

Empordàlia solidària

Un any més, el Nadal ha estat sinònim de solidaritat per al  celler Empordàlia. Durant tot el Nadal, per cada ampolla de vi Antima venuda a les agrobotigues d’Empordàlia, el celler ha destinat 2,30€ en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Antima és el vi emblema d’Empordàlia, resultat de la selecció del millor raïm de les seves vinyes més velles, fruit del treball de moltes generacions de viticultors arrelats a l’Empordà, una terra influenciada per la tramuntana que amanyaga els costers de llicorella.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.