Voleu anar al Cinema a la Fresca ‘per la cara’?

Cine Ciutadella de Roses

Dues entrades al preu d’una per anar al Cinema, a la Fresca, i a la Ciutadella per veure Gran Hotel Budapest. Qui dóna més?

Cine Ciutadella de RosesDemà dijous fan una ‘peli’ al Cine Ciutadella. Serà la tercera projecció d’aquesta setmana. I tracta d’un hotel. Un hotel que no necessita que Brussel·les li doni un rescat.

És un hotel que està a Budapest, un hotel que no sabem de segur que el servei sigui bo. El que és cert és que es per ‘tronxar-se’ de riure

És molt fàcil poder assistir amb la teva parella o amig@.

Només heu d’endevinar on és el ‘gazapo’ insertat a la notícia on s’anuncia que aquest dijous es projectarà la pel·lícula ‘Gram Hotel Budapest’ dins el cicle de Cine Ciutadella.

El primer que faci un comentari al Facebook de Vila de Roses amb la resposta correcta serà el guanyador, i només haurà d’anar amb el carnet d’identitat i el donaran 2 entrades al preu d’una.

El que dèiem. És molt fàcil. Encara més que el de la setmana passada.
Nota de la redacció: Si us plau, absteniu-vos de jugar aquells o aquelles que no en teniu previst assistir al Cine Ciutadella, per a que els que si que volen anar puguin gaudir del descompte.