Vols emular als teus ídols del Campionat del Món de Natació de Barcelona 2013?

Festa Major de Roses

Travessia Local de Natació 2012 / Foto: arxiu

A partir de dijous, 1 d’agost s’obren les inscripcions per participar a les Travessies de Natació de Roses 2013

Festa Major de Roses
Travessia Local de Natació 2012 / Foto: arxiu

Travessia Local de Natació

El proper diumenge 11 d’agost, a les 11h, se celebrarà la 28a Travessia Local de Natació, Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi només per als nascuts o empadronats a Roses. La distància serà d’uns 700 m, el recorregut consistirà en donar la volta als dos espigons de la Riera Ginjolers, sortint des de la Platja de la Punta i arribant a la Platja Nova.
Les inscripcions es realitzaran exclusivament de manera anticipada a la Piscina Municipal de Roses, de l’1 fins al 9 d’agost a les 19.00h. Es realitzaran online a través del web de la Piscina Municipal (www.piscinaroses.cat) o bé de forma presencial a la mateixa instal·lació (Carretera del Mas Oliva s/n, telèfon 972 45 97 60). Cal dir que la Travessia Local és organitzada per l’Àrea d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Roses, amb la col·laboració de la Piscina de Roses i el GEN.

Travessia de Natació al Port de Roses

Festa Major de Roses
Travessia de Natació al Port de Roses 2012 / Foto: arxiu

Per altra banda, el proper dijous 15 d’agost, se celebrarà la 77ª Travessia de Natació al Port de Roses. Enguany és organitzada pel Grup d’Esports Nàutics de Roses (GEN) i presenta un nou recorregut. Hi haurà dues distàncies: una de 750 m per a la categoria aleví, amb sortida a les 10.00h,  i una altra de 1.500 m per la resta de participants, amb sortida a les 11h. Tant la sortida com l’arribada, de les dues proves, serà al GEN Roses (Port Esportiu). Les inscripcions es realitzaran exclusivament online de manera anticipada, de l’1 al 13 d’agost, a través de www.piscinaroses.cat o de www.genroses.cat. El preu de la inscripció és de 10 €, i tots els participants s’enduran un obsequi de regal. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Piscina Municipal (972 45 97 60) o bé amb el GEN (972 25 70 03).
En l’enllaç següent hi trobareu els reglaments de les dues travessies amb tota la informació necessària.