Vols participar en una bona causa? Dina amb FADIR a la plaça Frederic Rahola

Dinar FADIR 2013

Dinar FADIR 2013FADIR, Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, organitza al llarg de l’any diverses activitats dirigides a les families i els nens rosincs que tenen algun tipus de discapacitat, com per exemple, el Casal de Nadal, la Castanyada, el repartiment setmanal d’aliments o organitzar un dia de platja a Cala Montjoi, entre d’altres.
A més, també ofereix el servei de transport per portar als nens a col•legi i altres necessitats que tenen els petits al llarg del dia. Això, evidentment, comporta unes despeses que, avui dia, en els moments complicats econòmicament que vivim actualment, fa que sigui més difícil de poder cobrir-les.
Per això, FADIR Roses organitza anualment, i enguany amb més motiu, un dinar popular per tal de recaptar fons i, així, poder continuar portant a terme tots els serveis i activitats dirigides als discapacitats de Roses.
Un dinar que se celebrarà demà diumenge a l’envelat de la plaça Frederic Rahola a les 14:00 hores.
Els interessats en assistir poden adquirir els tiquets al Centre Mèdic de la Plaça Catalunya, a l’Assessoria Lloret, ubicada al carrer Pescadors, nº 7-9 i a la carnisseria Biel del carrer Sant Sebastià nº 26.
Tot i això, a l’hora del dinar també es podrà comprar el tiquet. El donatiu per participar és de 18 euros i els menors de 10 anys, 10 €.
Per demà han pronosticat bon temps. Aprofita’l pe particpar en una bona causa i dina amb FADIR.