Cinema a la Fresca

Vols treballar a Roses durant la temporada d’estiu? Ves-hi al CAR Jove

El CAR Jove facilita a joves i empresaris de Roses la contractació de temporada

Borsa de Treball al CAR Jove de RosesL’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses ofereix als joves del municipi d’entre 16 i 30 anys el programa d’ocupació “Anem per feina”, destinat a facilitar la contractació per cobrir vacants laborals durant la temporada d’estiu a Roses. Els joves interessats ja poden presentar els seus currículums al CAR, des d’on es trametran als empresaris que hagin presentat vacants.

Aquesta campanya té per objectiu crear un punt de trobada entre oferta (empresariat) i demanda (joves interessats a treballar durant l’estiu), amb l’objectiu de facilitar la realització d’entrevistes i contractació d’una manera àgil i ràpida.

El procediment és senzill, els joves interessats poden inscriure´s a la Borsa Jove de Treball, portant els seus currículums al CAR de Roses. Per altre costat, empresaris, hotelers, restauradors i comerciants del municipi poden també contactar amb el CAR per presentar les seves ofertes de treball al llarg de la temporada, en funció de les necessitats de personal que puguin anar precisant.

A partir de les ofertes de feina que es rebin, l’Àrea de Joventut seleccionarà els currículums que més s’adaptin a les necessitats del lloc de treball i els trametran a les empreses interessades, que podran entrevistar o realitzar el procés de selecció directament amb els joves.

Paral·lelament, el Servei de Treball Jove del CAR ofereix també formacions per a joves, concretament amb tres propostes de taller: Què no és un CV? (15 de maig); Posa’t a prova. Els processos de selecció (22 de maig) i Trobar feina a l’estiu (29 de maig). Totes les sessions es realitzaran a les 17 h i són gratuïtes. Cal realitzar inscripció prèvia, directament al CAR Jove.