Al voltant de 80 persones assisteixen al primer sopar de la renovada Penya Blaugrana de Roses

Penya Blaugrana de Roses

Un moment del sopar de la Penya Blaugrana de Roses celebrat a l'Hotel Risech

El primer acte organitzat per la nova Junta de la Penya Blaugrana de Roses va esdevenir un èxit de participació

Penya Blaugrana de Roses
Un moment del sopar de la Penya Blaugrana de Roses celebrat a l’Hotel Risech

La Penya Blaugrana Roses, amb la seva renovada junta encapçalada per David Saenz, va celebrar divendres passat el primer sopar d’aquesta nova era de l’entitat, després que Ramon Pararols decidís, el passat mes de desembre, que ja era l’hora de donar el relleu. Un relleu que va agafar Saenz evitant així la desaparició de l’entitat.

I el primer acte que va organitzar la nova Junta blaugrana va ser aquest àpat que es va celebrar a l’Hotel Risech amb l’assistència d’una vuitantena de persones, “estic molt content, ha estat una sorpresa que hi hagi vingut tanta gent”, va ser la primera impressió del president de la Penya Blaugrana davant la resposta dels barcelonistes que, provinents d’arreu, es van presentar al sopar.
Gent culer que va voler assistir a aquest acte com, entre d’altres personalitats blaugranes, el president de la Comissió de les Penyes, Dani Sala, que va assistir en representació del F.C. Barcelona, el president de la Federació de Penyes de l’Empordà, Catalunya Nord i Torroella de Montgrí, Lluís Grau, el president de la Penya Blaugrana Alt Empordà, Quim Torrent, i Carles Mir, de la Penya Els Almogàvers de Figueres, el qual va engalanar tota la sala amb samarretes de diferents anys i èpoques del F.C. Barcelona. Així mateix, en representació de l’Ajuntament de Roses van ser-hi els regidors, i culers confessos, Carles Pàramo i Francesc Giner.

Aquest sopar que va servir especialment per agrair públicament a “a la Junta sortint i, sobretot, a Ramon Pararols, que ha estat més de 25 anys de president i no és gens fàcil estar tant de temps en una entitat sense ànim de lucre”, va dir Saenz, el qual li va entrega a Pararols d’una placa com a reconeixement de la seva labor al capdavant de la Penya Blaugrana de Roses

Sorteig de diferents regals

Durant el transcurs de l’àpat es van celebrar diferents sortejos, com un parell d’entrades per veure el Barça-Espanyol, dues samarretes d’aquest any, una de la primer equip i una altra de la de reserva i un parell de quotes de soci per tot l’any, entre d’altres regals relacionats amb el club blaugrana.

La seu de la Penya Blaugrana continuarà sent la del local ubicat al carrer Josep Cervera

Penya Blaugrana de Roses
Ramon Pararols amb la placa que li va entregar el nou president de la Penya Blaugrana de Roses, David Saenz, en presència del 1er tinent d’alcalde de Roses, Carles Pàramo

L’actual Junta es va càrrec de la Penya Blaugrana a mitja temporada, la qual cosa va agafar a contrapeu al seus membres, els quals estan immersos en el cens dels socis, en la incorporació de nous per saber quins objectius poder assolir per la temporada vinents, ja que “d’objectius n’hi ha molts, com tornar a viatjar per veure els partits al Camp Nou, i aconseguir que vingui més gent a la seu, que la gent blaugrana tingui la costum de mirar els partits al nostre local”, va dir David Saenz.

Un local que continuarà sent els dels darrers anys, és a dir, el que hi ha ubica al carrer Josep Cervera, ja que “la seva viabilitat és el primer que va mirar la nova Junta, i passats aquests mesos hem vist que és viable i, per tant, la gent que està acostumada a aquesta seu ho continuarà fent”, va dir el president de la Penya Blaugrana de Roses.

Un president, David Saenz, que va assegurar que aquest sopar està previst celebrar-ho anulament com una trobada de germanor dels barcelonistes de Roses i el territori.