Vox Roses denuncia la desaparició del seu mailing electoral

Vox Roses ha comptat avui amb l'assistència del diputat per Girona al Parlament de Catalunya, Alberto Tarradas, en la carpa que han instal·lat a la Gran Via

El mailing electoral és l’enviament de sobres, paperetes i cartes dels candidats que reben totes les persones censades electoralment, que a Roses són 13.000

Durant aquests darrers dies cadascuna de les 13.000 persones censades electoralment a Roses ha rebut a casa seva els sobres, paperetes i en alguns casos les cartes dels candidats de cadascú dels partits que presenten candidatura a la Vila. Un repartiment del qual el Ministeri de l’Interior assumeix el seu cost a través del servei postal Correus, que ha distribuït tota la propaganda electoral de tots els partits, menys la de Vox Roses,  Ignasi Mulleras, denuncia la desaparició del seu mailing electoral. “Ens hem donat compte que a cap llar havia arribat la nostra correspondència electoral, i ens vam dirigir a Correos per veure que havia passat i ens han dit que ells els nostre paquest de 13.000 sobres i paperetes no el tenien, i nosaltres volem saber on són”, ha manifestat l’alcaldable de Vox.

Mulleras afirma que la pèrdua del seu mailing electoral “és un greuge perquè sortim el dia 28 de maig en inferioritat de condicions respecte als altres partits, ja que el 80% de les persones que van a votar ja surten de casa seva amb la papereta i el vot a la mà”.

Tot i això el candidat de Vox afirma que “igualment, com ho he dit i repetit aquest dies, donarem la sorpresa en aquestes eleccions”.

Exit mobile version