Suquet de peix de Rose

Vox Roses protesta “contra les mesures antidemocràtiques i immorals de l’Ajuntament”

Vox Roses
L'acte de protesta de Vox Roses contra l'Ajuntament es va dur a terme a la plaça Catalunya

Vox Roses va celebrar aquest passat dissabte una acció de protesta pel tracte que rep part de l’Ajuntament el regidor de la formació, Ignasi Mulleras

Aquest passat dissabte, una cinquantena de vilatans, entre d’ells el diputat al Parlament de Catalunya per Vox Girona, Albert Tarradas, es van aplegar a la plaça Catalunya convocats pel regidor de Vox Roses, Ignasi Mulleras.
El motiu, segons va explicar Mulleras altaveu en mà, va ser per a protestar “contra l’Ajuntament de Roses per les mesures antidemocràtiques, immorals i amb tics autoritaris que tenen cap aquest regidor de Roses i cap a Vox”.

Tot seguit va donar comptes de les mesures antidemocràtiques que, segons el regidor de Vox, té l’Ajuntament de Roses cap a la seva persona, esgrimint tres exemples. En primer lloc, va assenyalar que “vam presentar una instància l’1 de març sol·licitant autorització per poder instal·lar una carpa informativa al Mercat el dia 10 de març. Em contesten el dia 6 dient-me que donat el volum de feina que tenia els era impossible tramitar aquesta autorització, i que la normativa diu que la sol·licitud s’ha de fer amb un mes d’antelació. Vaig demanar quina normativa era aquesta i encara no m’han respòs”, va lamentar Ignasi Mulleras.
Tot seguit, es va referir a la dimissió com a conseller de José Antonio Blázquez, del consell d’administració de ROSERSA per motius personals, “concretament la pèrdua de la seva mare que li va provocar una depressió i, per responsabilitat, va dimitir. Llavors vaig demanar a l’alcalde posar una altra persona del patit al consell de ROSERSA i  em va derivar a una reunió amb el regidor d’Esports, Miguel Muñoz, el qual em va dir que cap persona de VOX entraria en el lloc de José Antonio Blázquez perquè som uns irresponsables, quan aquest va dimitir per tot el contrari, per responsabilitat”.

I per últim, el regidor de Vox va afirmar que “en tres plens de manera consecutiva, l’alcalde Josep Maria Martínez em va amenaçar amb retirar-me la paraula, fent-t’ho d’una manera autoritària i xulesca”. I amb aquests tres exemples, va dir Ignasi Mulleras, “es demostra la manca de democràcia, les mesures antidemocràtiques, autoritàries i immoral que té aquest Ajuntament cap a Vox i cap a mi persona”.

Ignasi Mulleras va recordar a l’inici de l’acte de protesta que “903 persones són les que van votar en Roses a Vox en les darreres eleccions generals, xifra que significa el 14% dels vots, percentatge molt significatiu en una població com aquesta de la província de Girona, que és territori comanxe”.

Per la seva part, en clau d’eleccions, quan avui dilluns el president de la Generalitat, Pere Aragonès, signarà el decret de convocatòria de les eleccions anticipades del diumenge 12 de maig, i que es publicarà demà dimarts al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), el diputat per Vox Girona al Parlament, Albert Tarradas, va manifestar que “Vox està preparat per a afrontar les pròximes eleccions del 12M amb il·lusió i amb el compromís d’acabar amb les polítiques de tolerància, amb la delinqüència i les fronteres obertes que ha imposat el separatisme i l’esquerra que ens han condemnat a la inseguretat”. Tarradas va acabar la seva al·locució dient que “som l’única alternativa útil, la força que ha liderat la dissidència en el Parlament de Catalunya, i tenim el convenciment que tots els catalans que volen recuperar una Catalunya en llibertat, segura i en ordre, trobaran en Vox la seva casa comuna”.