A vuit mesos del seu inici ja hi ha més de cent reserves per a la Transpyr 2015

Transpyr
L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el director de la Transpyr, Francesc Sallent, tallant la cinta de sortida de la Transpyr 2014

La repercussió internacional de la Transpyr 2014, la més dura de la història, amb emissions en televisions de tot el món fa créixer el mite i les expectatives

Transpyr
L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el director de la Transpyr, Francesc Sallent, tallant la cinta de sortida de la Transpyr 2014

Consolidada com una de les proves més dures del món, Transpyr ha plantejat en les últimes edicions una estratègia d’internacionalització que està donant els seus fruits. L’any passat el 45% dels i les ciclistes venien de fora de les nostres fronteres el que permet els participants compartir experiències amb esportistes de tot el món en les dues modalitats: carretera i muntanya. Per aquesta sisena edició, a més, la lluita per ser els més ràpids es presenta molt més interessant amb un nivell cada vegada més alt dels participants.

Per tot això, la carrera per aconseguir una plaça en les dues modalitats de Transpyr 2015 ja ha començat. Prop de 100 ciclistes entre BTT i carretera s’han inscrit a nou mesos vista de la prova. Volen aconseguir el distingit mallot de FINISHER de TRANSPYR a l’arribada a Hondarribia. Una peça que els acredita com a supervivents en una de les proves més dures a què un es pot enfrontar en el panorama ciclista mundial. Els distingeix, en fi, com graduats en ciclisme.

Aquesta sisena edició conserva el mateix atractiu i exigència a nivell de recorregut, amb aquest dur format de 7 etapes que comença a Roses per a bicicleta de muntanya i a Cadaqués per a carretera. Les etapes estan separades per una mitjana de 110 km amb 2600 metres de desnivell, tindran arribades i sortides a Camprodon, la Seu d’Urgell, el Pont de Suert, Aínsa, Jaca i Roncesvalles per assolir finalment el Cantàbric a la bonica ciutat d’Hondarribia, final antològica per a una aventura èpica.

Transpyr rep participants de tots els continents per la seva personalitat única que s’explica per l’espectacular i molt treballat itinerari que uneix Mediterrani i Cantàbric al llarg dels Pirineus.

L’equip més ràpid de la modalitat BTT de l’any passat, Israel Núñez i Roberto Bou de Massi / Tomás Domingo van establir un espectacular temps de 29 hores i 54 minuts. Una marca a batre en aquesta edició que començarà el dia 28 de juny i acabarà el 4 de juliol.

Com ja és tradició, ciclistes de rodes fines i muntanyencs seran companys de viatge, compartint experiències en els mateixos punts d’etapa. Tots ells travessaran paratges desconeguts, ports desafiadors i, per als més competitius, trams cronometrats.

Per més informació podeu mirar els vídeos de ciclisme de carretera i de muntanya, a www.transpyr.com, www.transpyroad.com o contactant info@transpyr.com