Xaropclown us convida a uns reis de nassos!

Xaropclown Pallassos d’Hospital ofereix una actuació solidària aquest proper 4 de gener al Teatre Municipal Jardí de Figueres

XaropclownXaropclown Pallassos d’Hospital és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu un als centres hospitalaris, mitjançant pallassos professionals, per tal humanitzar, relaxar i alliberar la situació en la que es troben els pacients ingressats.
Al llarg la seva història, Xaropclown ha realitzat diverses activitats fora de l’hospital amb la intenció de donar a conèixer els seus projectes i sensibilitzar la població de la importància de l’humor respectuós com a eina per gaudir de bones relacions i millorar la qualitat de vida.

Així, per aquest motiu aquest proper 4 de gener de 2019, Xaropclown oferirà una gala solidària a benefici d’aquesta entitat on conviden a totes les famílies a gaudir d’un gran espectacle, que tindrà lloc al Teatre Municipal Jardí de Figueres, i en el que està previst l’actuació dels grups MACEDÒNIA i XIULA, amb l’animació de Karlus Soler i com presentador JuanCallate.

El preu de l’entrada és de 8 € per persona a partir de 2 anys, amb la venda anticipada a www.xaropclown.com

L’espectacle començarà a les 18 hores, tot i que l’obertura de portes del teatres serà a les 17 per poder adquirir l’entrada en taquilla.

Els diners de les entrades aniran íntegrament destinats a donar suport al servei de que l’asssociació Xaropclown Pallassos d’Hospital porta a terme a l’hospital de Figueres.