La Xarxa de Convivència crea una Coral Infantil i Juvenil a Roses

Xarxa de Convivència de Roses

La Xarxa de Convivència fa una crida als infants i joves de Roses a formar part d’un grup coral que té com a objectiu de fomentar la música com element de transformació social

Xarxa de Convivència de RosesL’associació cultural Xarxa de Convivència continuant en el seu objectiu, com el seu mateix nom indica, de fomentar la convivència entre els vilatans de Roses i la comarca, ha endegat una nova iniciativa.
Es tracta de la creació d’una Coral Infantil i Juvenil amb la finalitat de fomentar la música en particular i la cultura en general com a element de cohesió i transformació social.

Per aquet motiu, l’entitat fa una crida als Infants i Joves entre 8 i 16 anys que els agradi cantar per a que formin part d’aquesta Coral.
Una professional especialitzada en cant coral serà l’encarregada, de manera voluntària, de dinamitzar un dia a la setmana, que serà tots  els  divendres en horari de 19 a 20 hores a la Llibreria Social de la Xarxa de Convivència, ubicada al carrer de l’Almirall Federico Gravina, nº 14, de Roses.

Per formar part d’aquesta iniciativa no cal tenir experiència prèvia, ja que s’impartiran coneixements bàsics per facilitar la participació de tothom.

Inscripcions obertes

Les inscripcions, amb places limitades, ja estan obertes i es poden fer omplint un formulari que es troba a la web de l’associació.
Cal assenyalar que el preu de la inscripció tenen un preu simbòlic de 35 euros anuals.

Amb la creació d’aquesta Coral Infantil i Juvenil, la Xarxa de Convivència segueix amb aquesta activitat impulsant la innovació social i la convivència a la comarca, creient en la joventut i la cultura com elements de canvi i  dinamització social.

Per obtenir més informació es pot contactar a comunicacio@xarxadeconvivencia.org o al telèfon 692 187 757 de la Gloria Campos, Responsable de Comunicació de la Xarxa de Convivència.