Xavier Bosch presenta a Roses la seva última novel•la, de la trilogia ‘Eufòria’

Biblioteca de Roses

L’escriptor i periodista de TV3, Xavier Bosch, visitarà Roses per presentar el seu darrer treball

Biblioteca de RosesDemà dijous, el periodista i escriptor Xavier Bosch presentarà a Roses el seu darrer llibre, Eufòria, en un acte que es portarà a terme a la biblioteca municipal Jaume Vicens Vives i que s’iniciarà a les 8 del vespre.

Eufòria és el tercer volum de la trilogia del personatge creat per l’autor, en Dani Santana, periodista que aquest cop s’endinsa en la investigació del sistema sanitari del país, a la vegada que un empresari mexicà negocia amb el govern la creació del parc temàtic més gran del continent europeu a Catalunya.

A partir de dades reals que formen part de la nostra societat d’ara i d’aquí, és a dir, de Catalunya, Xavier Bosch explica coses que passen i que tenim davant dels nassos però que algú vol que no es diguin ni se sàpiguen. Periodisme i poder, corrupció en el sistema sanitari, inversions i fugides endavant, centren l’interés de l’autor en aquest nou volum.

L’autor

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 1967. Autor de les novel·les Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010) i Homes d’honor (2012). Anteriorment, havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998), i la novel·la breu La màgia dels reis (1994). Periodista de llarga trajectòria, ha estat creador de formats audiovisuals d’èxit com Alguna Pregunta Més, El món a RAC 1 o El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC1, director de l’Avui, del documental La fleur i de l’Àgora de TV3. Actualment és articulista i membre del consell editorial de l’Ara.