Xerrada a Roses per saber quins serveis i ajudes ofereix l’Ajuntament i a qui van destinades realment

Vila de Roses

Xerrada que tindrà lloc el proper dilluns, 22 d’octubre, en la que el regidor de Benestar Social, Marc Danés, aportarà una visió general dels serveis i recursos que es destinen a la població en prestacions socials i atenció a les persones

Vila de RosesQuines són les actuacions i línies d’ajuts que presta actualment l’administració local, així com  les diferents tipologies, característiques i necessitats dels usuaris que reben aquestes prestacions, seran algunes de les informacions que el regidor Marc Danés explicarà el proper dilluns, 22 d’octubre, en una xerrada oberta a tothom i que oferirà a les 20 hores a Ca l’Anita.

Un altre apartat de l’exposició centrarà la seva atenció a informar com s’estructura el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament “i sobretot quins serveis, ajuts i subvencions reben cada sector de la població per treure estereotips que la gent que més rep ajuda és de fora, quan en realitat destinen més recursos a la població de Roses i de l’estat espanyol”, ha afirmat Danés.

Es tracta doncs, d’una xerrada on el regidor donarà a conèixer de primera mà, quina tipologia de necessitats es detecten a Roses, quines són les vies d’actuació de què disposa l’Ajuntament per fer-hi front, com es gestionen aquestes. Es vol oferir així una radiografia general entorn la realitat social del municipi en l’actualitat i oferir tota la informació sobre els serveis i activitats de què disposa la ciutadania de Roses en aquest àmbit.

Un cop feta la presentació, s’obrirà un apartat de col·loqui on el públic assistent podrà formular les seves consultes i inquietuds. L’acte és obert a tothom que vulgui participar, tant les associacions i entitats de caire social del municipi, com totes aquelles persones que estiguin interessades a conèixer de més a prop quines són les tasques desenvolupades en aquest àmbit en el municipi.