Xerrada a Roses sobre alimentació saludable en la infància i la joventut

Aprenem Jugant

En aquesta xerrada el nutricionista Julio Basulto abordarà diversos temes relacionats amb l’alimentació en diverses franges d’edat i en diferents entorns

Aprenem JugantLa lactància materna o artificial; l’alimentació complementària; la neofòbia (nens que no mengen aliments nous); menjar a casa o menjar a l’escola; els nens vegetarians; menjar sa a la infància. De tots aquests aspectes parlaré el dietista i nutricionista Julio Basulto en la xerrada que oferirà aquest dissabte, 6 d’octubre, a les 11 hores al Teatre Municipal de Roses.

Després de la conferència, principalment dirigida a pares, mares, mestres i educadors, s’obrirà un torn de preguntes entre els assistents.

Julio Basulto és professor associat a la Universitat de Vic, col·laborador habitual a Ràdio Nacional d’Espanya, El País, Cadena Ser i altres mitjans i autor de sis llibres divulgatius sobre nutrició.

Aquesta activitat inicia el programa Aprenem Jugant per aquesta tardor que l’Àrea d’Ensenyament ofereix aquest curs als escolars, consistent  en una àmplia oferta de tallers. Les activitats, formulades des de l’educació no formal, es fonamenten en la necessitat de crear un àmbit educatiu integrat per famílies, escola i entorn, motiu pel qual moltes d’elles s’obren també als pares i mares que vulguin acompanyar els seus fills en aquesta experiència.