Xerrada a Roses sobre l’actual crisi dels refugiats en Europa

ERC Roses

ERC Roses organitza aquesta xerrada sota el títol “La crisi del refugiat i les possibilitats de l’acollida”

ERC RosesEl dimarts 1 de desembre la secció local d’ERC a Roses organitzarà una xerrada informativa sobre l’actual crisi dels refugiats en Europa.

Una conferència que impartirà l’experta Jurídica en Migracions Internacionals i en Polítiques Migratòries i col·laboradora de la Universitat de Sevilla, Carmen Baldrich, sota el títol “La crisi del refugiat i les possibilitats de l’acollida”.

El regidor republicà, Gerard Teixidó serà l’encarregat de presentar a la ponent, la qual explicarà als assistents què és un refugiat, quin és el procés que passa des del moment que deixar el seu país d’origen fins arribar al país d’acollida, quins són els seus drets i quines són les entitats que poden ajudar-los, entre d’altres aspectes.

Des d’ERC Roses consideren important que la nostra societat conegui i, en definitiva, estigui més informada sobre la problemàtica dels refugiats, de punyent actualitat, per tal de poder prendre coneixement de la importància davant d’una possible acollida a casa nostra.

La xerrada es durà a terme al Casal del Pescador, ubicat a la Rambla Riera Ginjolers, nº 22, a partir de les 20 hores, i un cop acabada es donarà pas a un torn de preguntes per part dels assistents.