Xerrada-col•loqui “Esquerra t’escolta” amb Oriol Amorós a Roses

La secció local d’ERC de Roses organitzarà, el proper dissabte, dia 19 de gener, una xerrada-col·loqui amb el diputat i portaveu adjunt d’ERC al Parlament Oriol Amorós

xerrada_erc_oriol_amorosAquesta xerrada forma part del cicle de xerrades “Esquerra t’escolta”, que la secció local va iniciar l’any passat. En aquesta ocasió, el diputat ens explicarà de primera ma com es viu l’actual situació de Catalunya des de la primera línia política i quines son les perspectives de futur del procés sobirania iniciat. Tots els assistents tindran també torns oberts de paraula per expressar les seves opinions o per preguntar tots els dubtes que tinguin.

L’acte tindrà lloc el dissabte 19 de gener a les 18:15 al casal dels pescadors de Roses, ubicat a la Rambla Riera Ginjolers, 22.

Seguidament, el diputat participarà a les celebracions de l’any nou amazigh, organitzades per l’Associació Cultural dels Drets del Poble Amazigh de Catalunya, que tindran lloc el mateix dissabte, a partir de les 20:00, al Teatre Municipal de Roses. Després dels discursos inicials, la celebració continuarà amb actuacions musicals de grups catalans i amazigs i un aperitiu. L’acte estarà obert al públic i des de la secció local d’ERC  animen a tots els rosincs a participar tant de la xerrada-col·loqui amb el diputat Amorós com de la celebració del nou any del poble amazigh.