Fira de la Rosa de Roses

Xerrada d’Astrologia de Joan Comella organitzat pels Llunàtics de Roses

L’Associació Cultural Llunàtics de Roses organitza una xerrada aquest vespre sota el títol ‘Introducció a l’Astrologia’ a càrrec del rosinc Joan Comella

Associació Cultural Llunàtics de RosesJoan Comella és un artista en l’art de la pintura, però també és astròleg, és a dir, que a través de l’Astrologia Comella especula sobre la influència dels astres en el destí de les persones. I poques vegades s’equivoca, i si ho fa li perdones perquè et dones compte, quan l’escoltes, que ningú és infal·lible. I tot això ho transmet no pel que diu, sinó com ho diu. És el que es diu magnetisme.

I aquest magnetisme que transmet en Joan Comella quan parla va ser la llavor perquè un grup de persones decidissin, tot just de sortir d’una xerrada que va impartir sobre Astrologia al centre cultural de Ca l’Anita, fundar l’Associació Cultural Llunàtics de Roses.

Un grup de persones que, com va dir la seva presidenta, la Carme Poyato, durant la presentació de l’Associació, tenen com a objectiu obrir la seva ment per estar en harmonia amb l’univers i el nostre entorn, tot despertant aquella part de la nostra consciència que la majoria dels humans la tenim en standby.

I l’Associació Cultural Llunàtics ha organitzat per aquest vespre, a les 20:15, una xerrada que sota el títol ‘Introducció a l’Astrologia’ que anirà, evidentment, de Joan Comella i que l’impartirà a Ca l’Anita.