Xerrada de l’oncòleg Josep R. Germà Lluch al Teatre Municipal de Roses

xerrada_fundacioLa Fundació Roses Contra el Càncer, dins les activitats que organitza periòdicament en ajuda dels malalts i els seus familiars, celebrarà aquest proper divendres, 19 d’abril, al TMR, una xerrada al voltant de la malaltia.

La ponència que s’iniciarà a les 20 hores i  que porta per títol “Càncer reptes de futur. La cura dels llargs supervivents”, anirà a càrrec d’una eminència de l’oncologia, el doctor Josep R. Germà Lluch, director del Servei d’Oncologia Mèdica de l’ICO Hospitalet.

 

Josep Ramon Germà Lluch

Oncòleg Josep Ramon Germà Lluch
L’oncòleg Josep R. Germà Lluch

El doctor Josep Ramon Germà, metge oncòleg des de 1976, ha estat l’artífex i testimoni dels enormes avenços que s’han produït en la investigació, diagnosi i tractament dels pacients amb càncer durant els trenta anys que fa que exerceix la seva professió.

Durant la seva trajectòria profesiional ha estat president de la Societat Catalana d’Oncología, de l’Academia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balear, de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica i representant espanyol a la Societat Europea d’Oncologia Mèdica.

Des de 1994 dirigeix el Grup Germinal Oncològic que agrupa més de 80 hospitals que apliquen un mateix protocol.

Actualment és director de Gestió del Coneixement i cap del Servei d’Oncologia Mèdica a l’Institut Català d’Oncologia (Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet). Dirigeix el Departament d’Oncologia de l’Hospital General de Catalunya i és professor titular d’Oncologia Mèdica de la Universitat de Barcelona.

A l’any 2009 va ser elegit Acadèmic corresponent de la Reial Academia de Medicina de Catalunya.

Ha estat, també, editor d’una desena de llibres d’oncologia i ha publicat més de 150 articles a publicacions especialitzades

Xerrada: “Càncer reptes de futur. La cura dels llargs supervivents

Data: Divendres 19 d’abril de 2013

Hora: 20:00 hores

Lloc: Teatre Municipal de Roses

Organitza: Fundació Roses Contra el Càncer

Col·labora: Ajuntament de Roses

Més informació: Telèfons 972 15 12 95 – 619 18 29 38, a la web www.fundacioroses.org  i al Facebook de la Fundació Roses Contra el Càncer