XI Nit de l’humor ‘Un Somriure Contra la Leucèmia’ amb el monologuista ‘Malagueño’ Tomás García

Un Somriure Contra la Leucèmia

Al mes de novembre arriba a Roses un dels espectacles amb èxit de públic de la temporada del Teatre Municipal de Roses, la Nit de l’humor ‘Un Somriure Contra la Leucèmia’ que en aquesta ocasió comptarà amb l’humorista Tomás García

Onze edicions porta ja celebrant-se ‘Un Somriure Contra la Leucèmia’ gràcies a la implicació d’un rosinc, Alfons Eros, que des que li va tocar de molt a prop aquesta malaltia en la persona del seu pare, va decidir lluitar contra la leucèmia fins trobar la seva curació, i no pararà fins aconseguir-ho.

I per això recapta, des de fa onze anys, diners per la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia.
I com ho fa? Amb humor, amb espectacles dels millors monologuistes del moment i amb els quals garanteix una bona recaptació omplint el teatre de gom a gom no una vegada, sinó dues, ja que és tal l’èxit de públic que ha de programar dues sessions.

I les dues sessions que enguany ompliran el teatre, una a les 20 h i la segona a les 22:30 h, se celebraran el proper 16 de novembre i el responsable de exhaurir les entrades en aqueta onzena edició d‘Un Somriure Contra la Leucèmia’ serà el monologuista ‘Malagueño’ Tomás García, el qual “ha estrenat un nou espectacle que es diu ‘El humor es Cultura’ i vam anar a veure’l a Barcelona i ens va encantar, la gent que vingui a veure’l el dia 16 de novembre s’apitxarà de riure”, ha assegurat l’Alfons.

Qui és Tomás García?

Tomás García és un jove andalús que estudiava periodisme a Màlaga. Un dia es va presentar a un concurs de monòlegs universitaris que se celebrava a la seva ciutat. Llavors va dir adeu al periodisme i la seva vida va canviar per sempre. De tal manera que des d’aquell dia  que es va presentar al concurs fins ara ja ha pujat a més de 1.000 escenaris, a més de passar pels platós de TV de Canal Sur, TVE, Quatro, FDF, Telecinco i  les emissores de la Ser, Punt Ràdio, Cope i Onda Cero, fent riure a tota Espanya interpretant els seus propis textos.

Actualment, a part d’oferir el seu últim espectacle ‘El humor es Cultura’ es troba en plena fase de preparació de la seva primera obra de teatre, Viviendo del cuento.

Entrades ja a la venda

El que no corre, vola. És el que passa quan se celebren espectacles d’humor de qualitat, que els interessats en assistir reserven la seva entrada amb antelació, perquè el que no corre, vola, primer perquè, en aquest cas, surten més barates si adquireixen amb antelació, 15 €,  i segon, perquè si s’esperen fins a l’últim moment a part que ja tindrà un cost de 18 €, segurament ja no hi haurà entrades, perquè estaran exhaurides.

I l’Alfons per facilitar la reserva d’entrades posa a disposició el seu telèfon: 600 30 50 08. Només cal trucar-lo, però si preferiu tenir les entrades a la mà per allò de “más vale pájaro en mano que ciento volando”, es poden adquirir  a la Perruqueria Eros (Avda. Montserrat, nº 26), o bé a la Llibreria Mas Blanch (Ctra. Mas Oliva, 20, enfront del Caprabo).