Xoc frontal a la carretera de Cadaqués amb la intersecció de la carretera de les Arenes de Roses

Xoc frontal a Roses

Els danys més greus de l'accident l'ha patit el Toyota quan volia incorporar-se a la carretera de les Arenes

Tot i l’espectacularitat de l’accident els ocupants del vehicles no han patit cap ferida greu

Al voltant de les 12:30 hores la Policia Local de Roses ha rebut l’alerta d’un accident a la carretera de Cadaqués en la intersecció de la carretera de les Arenes.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat tres patrulles de la Policia Municipal, dos dels Mossos d’Esquadra, una dotació de Bombers de Roses i 2 ambulàncies dels Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els cossos de seguretat en arribar a lloc han comprovat que es tractava d’un xoc frontal entre dos turismes, que ha ocorregut quan un Toyota de color blau (vegeu foto), que circulava per la carretera de Cadaqués en direcció Roses s’ha volgut incorporar a la carretera de les Arenes. El conductor no ha vist que en direcció contraria venia un vehicle, un Range Rover (blanc) i han xocat frontalment.

Els Bombes de Roses han hagut de fer una excarceració per extreure al conductor del Toyota per la porta del darrera, ja que a causa de l’impacte era ha estat el més aconsellable per salvaguardar la seva integritat i que no patís alguna ferida greu.

Tot i l’espectacularitat de l’accident, els quatre ocupants, dos per vehicle, no han patit ferides greus, tot i que han traslladats a l’Hospital de Figueres.