XXII Fideuada popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

XXII Fideuada Popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

Fideuada popular que té com a objectiu recaptar fons per ajudar els malalts i familiars oncològics de Roses

Com cada any, a les portes de la primavera els vilatans de Roses i, fins i tot, de la comarca de l’Alt Empordà, tenen marcat a la seva agenda una cita gairebé ineludible, la Fideuada Popular de la Fundació Roses Contra el Càncer.
Un àpat benèfic i solidari que compleix enguany la seva 22ª edició i que, com es tradició es farà a l’envelat de la plaça Frederic Rahola de Roses, on els participants estan cridats aquest diumenge, 15 de març, a les 13:30.

Un any més la Fundació espera poder comptar amb la solidaritat dels vilatans, “que no fallen mai”, ha assegurat en Jaume Guitart, membre de la Junta de la Fundació Roses Contra el Càncer, el qual ha remarcat que “aquest àpat solidari és una de les principals accions que es porten a terme per recaptar diners per tal d’ajudar al malalts i familiars que requereixen del serveis de la Fundació”.

Tiquets a la venda

Els interessats en assistir a aquesta XXII Fideuada Popular solidaria poden adquirir els tiquets al preu de 20 €, (10 euros per a menors de 10 anys) al local de la Fundació Roses Contra el Càncer, ubicat al carrer Pescadors, 13, de la Vila.

L’horari per poder fer-ho és, els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores; i els dimarts i dijous de 16 a 18:30 hores.
Per a més informació es pot trucar als telèfons 972 15 12 95, o bé enviar un e-mail a fundacio@fundacio.org.