XXV pujada patriòtica al Puig de l’Àliga de Roses

XXV Pujada patriòtica al Puig de l’Àliga de Roses

La pujada al Puig de l’Àliga celebrarà enguany 25 anys des que es va començar a celebrar

El proper 8 de setembre el Centre Excusionista Cabirols de Roses celebrarà la tradicional pujada patriòtica al Puig de l’Àliga.
Una pujada patriòtica que enguany commemorà el quart de segle, 25 anys, de la seva celebració.

L’itinerari previst s’iniciarà, com en els darrers anys, a la plaça de l’Església per tirar cap la urbanització del Mas Oliva, per tot seguit passar pel camí de la vaga de l’Alzeda fins al Mas d’en Causa.

Al Mas d’en Causa, com ja és tradició es farà una aturada per esmorzar uns coques preparades per gentilesa de Can Cairó. I un cop reposades les forces, els participants enfilaran cap al Puig de la Sardina fins a fer el cim del Puig de l’Àliga, situat a 462 metres del nivell del mar.

Al cim s’hissarà la senyera i es cantarà l’himne de Catalunya, el Cant dels Segadors.

L’hora prevista de la sortida serà a les 8:30 hores, i es recomana anar convenientment equipat (calçat esportiu, aigua i gorra) per fer la pujada.

Inscripcions només on line fins al 5 de setembre

Cal destacar que la inscripció per participar a la pujada del Puig de l’Àliga i que inclou l’assegurança i l’esmorzar, és gratuïta.

Com a novetat d’aquesta 25ª edició de la pujada patriòtica de Roses, cal destacar que les inscripcions, per la qüestió de l’assegurança, es poden fer únicament de manera on line clicant AQUÍ.