Programa Reallotgem

La XXVI edició del Festival Terra de Trobadors repeteix la gran afluència de públic de l’any passat

XXVI Festival Terra de Trobadors
Música medieval a la plaça dels Homes de Castelló d'Empúries durant el XXVI Festival Terra de Trobadors

Les novetats d’aquest any del Festival Terra de Trobadors, com el cicle de música medieval Só de Lohn o l’aposta pels espectacles de gran format, reben una molt bona acollida de crítica i públic  

XXVI Festival Terra de Trobadors
Nombrós públic sentint música medieval a la plaça dels Homes de Castelló d’Empúries durant el XXVI Festival Terra de Trobadors

El Festival Terra de Trobadors ha tancat la seva 26ª edició amb un gran èxit de públic i amb la consolidació de les novetats que s’han introduït en l’edició d’enguany.

Com en els darrers anys, l’afluència de públic al festival ha estat considerable atrets pels espectacles clàssics com el torneig, el sopar i el mercat medieval fins a aconseguir consolidar la xifra de visitants de l’edició dels vint-i-cinc anys.
En aquest sentit, l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell ha valorat molt positivament aquesta 26ª edició assenyalant que  l’any passat celebràvem vint-i-cinc anys i a més el festival va caure enmig de pont i es van assolir unes molt bones xifres d’assistència, i repetir el nombre d’espectadors en aquest vint-i-sisena edició és un èxit i així ho valorem”. Güell també ha destacat que “la bona resposta del públic a les noves propostes que ha fet el festival ens anima a continuar innovant i consolidar-lo com el festival medieval de referència del país”.

Paral·lelament als milers de visitants que s’han acostat a Castelló per viure el festival, les novetats d’enguany també han obtingut una molt bona resposta del públic. Així, el cicle de concerts de música medieval “Só de Lonh” ha tingut una molt bona ocupació amb plens com l’homenatge a Ramon Llull a càrrec de Jordi Savall i Hespèdion XXI que es va celebrar a la imponent Basílica de Santa Maria.

També les noves apostes com la Taverna d’Enrico de Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries, així com els nous espectacles de carrer han tingut una molt bona resposta de públic, confirmant així l’aposta de combinar espectacles de pagament enmig de la gran oferta d’espectacles gratuïts.

Tot això sense renunciar al rigor històric de totes les activitats i produccions del Terra de Trobadors que el converteix en el festival de referència dedicat a l’època medieval de Catalunya.

Un cop més, la implicació de tota la gent de Castelló a través de les entitats i individualment, ha fet que els visitants es poguessin traslladar a l’època del comtat d’Empúries durant un cap de setmana.