Cinema a la Fresca

Zaz exhaureix les entrades a Sons del Món per enamorar al públic de Roses

La cantant francesa, que va penjar el cartell de sold out, va oferir un gran recital de música de dues hores per embutxacar-se al públic en el setè concert del Festival Sons del Món

Tenia ganes d’agradar, i ho va fer. Tocades les 10 de la nit, la cantant francesa Zaz no va aparèixer a l’escenari, sinó entre el públic. Va aparèixer entres les últimes files, i mentre cantava Les jours heureux (dies feliços) va recórrer el passadís principal fins arribar a l’escenari. El fet d’intepretar aquest tema ja deixar veure les intencions de la cantant francesa, volia que fos un dia feliç per la tota la gent que hi havia a Sons del Món i que va emplenar l’aforament.

Al segon tema, Imagine, va demanar al respectable que s’aixequés per ballar amb ella. I així, en poc menys de 5 minuts ja tenia al públic de Sons del Món totalment guanyat, rendit a la proposta musical de Zaz. Però per si de cas, abans de començar a interpretar Si jamais j’oublie, va agafar un paper on tenia escrites unes paraules en català, en que després d’enumerar els elements de la naturalesa, “aire, aigua, terra i foc”, va dir en un llengua catalana no gaire fluida que “la flama encara es viva dins meu, i m’agraden aquest simbolismes perquè fan visible l’invisible”.

I ara ja sí, amb el públic totalment entregat, Zaz va oferir un recital de música que va tenir un dels seus moments àlgids amb la cançó Clavelitos, després de confessar l’artista que la seva mare havia estat professora a l’estat espanyol i que un any va sentir aquesta cançó i es va enamorar d’ella.

Zaz va finalitzar, després de dues concerts, interpretant el tema amb La vie en rose, on el públic, un altre cop, també la va voler acompanyar, per esdevenir una actuació amb molta alegria i complicitat per part de tothom.

Madamme Mustash, una artista rosinca de sobrenom francès que va actuar per segon cop al Village del Festival

Madamme Mustash actuant al Village de Sons del Món

Madamme Mustash, el nom artístic de la cantant rosinca, Anna Gratacós, va actuar per segon cop al Village de Sons del Món. I si l’any passat va oferir un concert acústic acompanyada al piano per la Laia Sau, ahir va decidir fer un loop station, és a dir, gravar la seva actuació en viu per després poder sincronitzar pistes i afegir veus si es vol.

I durant gairebé una hora de concert, Madamme Mustash va oferir un repertori de la seva dilatada trajectòria musical davant un públic que “tot i la distància amb l’escenari, la molta gent que hi havia estava entregada, aplaudint en tot moment, és l’avantatge de tocar en el mar d’un festival com Sons del Món a la Ciutadella, un dels emplaçament meravellosos que tenim a Roses i que encara s’hauria d’explotar molt més”, va afirmar l’artista de Roses.