La zona verda de l’antic càmping Bahia s’obre a l’accés de tothom

Zona verda de l’antic càmping Bahia

Tram del perímetre de l’antic càmping Bahia que s'està arrajant

El pulmó verd que representa el terreny de l’antic càmping Bahia tindrà, a més, molta més visibilitat

Zona verda de l’antic càmping Bahia
Tram del perímetre de l’antic càmping Bahia que s’està arrajant

El terreny de l’antic càmping Bahía, de propietat municipal, és un espai que normalment, fora de fer-lo servir com a recinte firal de les Barraques durant la Festa Major i d’algun altre esdeveniment que s’organitza al llarg de l’any, té restringit el pas al públic en general.

“És un pulmó verd que té Roses i que està com amagat, i la meva idea és obrir-ho a l’accés de tothom”, ha afirmat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.

Més visibilitat i més seguretat
I per aquest motiu, l’Ajuntament de Roses està portant a terme una primera actuació que, de moment, ha consistit en treure la tanca de reixa metàl·lica, d’uns 250 metres, que hi havia al perímetre d’aquesta zona verda “i que estava feta malbé, amb la intenció de fer una mena de vorera, posant sauló, per a que els vianants o ciclistes puguin circular amb seguretat sense perill de ser atropellats per un vehicle”,  ha assenyalat Fernández. Posteriorment es posaran unes estaques de fusta que impediran el accés de vehicles, i al mateix temps la lliure circulació de persones.

Els treballs d’arranjament i obertura d’un tram del perímetre del terreny de l’antic càmping Bahia, que està a tocar a la Ronda Circumval·lació, es van iniciar el passat el dilluns 11 de juliol, i s’espera que aquesta setmana en curs finalitzin.