1ª Trobada de Futbol pre-benjamí de l’A.E. Roses

1ª Trobada Futbol pre-benjamí A.E. Roses

Un jugador de l'A.E. Roses xuta a porteria durant un dels partits de la 1ª Trobada de Futbol de pre-benjamí de l'A.E. Roses

Una Trobada de Futbol que va esdevenir en una jornada de convivència entre jugadors i pares d’altres clubs de la demarcació

1ª Trobada Futbol pre-benjamí A.E. Roses
Un jugador de l’A.E. Roses xuta a porteria durant un dels partits de la 1ª Trobada de Futbol de pre-benjamí de l’A.E. Roses

Durant les vacances de Setmana Santa es paralitza la lliga de futbol. Unes dates ideals per organitzar, aprofitant que la majori té festa per fer una trobada de futbol com la que va organitzar, ahir diumenge, l’A.E.. Roses, dirigida als pre-benjamins nascuts a l’any 2008.

Una Trobada de futbol que va tenir com a objectiu, “a banda que els pares puguin gaudir veient com juguen els seus fills, és fer una jornada de convivència amb altres equips, així que més que ser un torneig de caire competitiu l’idea és fer comunió entre jugadors i pares dins del nostre club i d’altres de la demarcació de Girona”, va afirmar el president de l’A.E. Roses, Sergi López.

Una matinal de futbol que va tenir molt bona acceptació amb la participació de dos equips de l’Escala de la categoria, del Juncària de Figueres, de l’Esplais de Castelló d’Empúries, del Caldes de Malavella, el Baix Ter de Torroella de Montgrí i dos equips de prebenjamí de l’amfitrió, l’A.E. Roses.

A les 9 del matí els 8 equips van començar a enfrontar-se en una lligueta dividida en dos grups, on cada una va utilitzar la meitat del camp, per després disputar els partits d’eliminatòries que decidirien la classificació final de cada un.

Assenyalar que la pedrera de l’Escala va ser la gran triomfadora, ja que a la final es van enfrontar els seus dos equips, guanyant l’Escala “A” al “B” per 4 a 2 per emportar-se el trofeu de guanyador d’aquesta primera trobada de futbol de pre-benjamí de l’A.E. Roses. Un trofeu que va ser lliurat pel regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

Més Trobades de Futbol amb més categories

El president de l’A.E. Roses va avançar, amb la finalitat d’estrènyer llaços d’unió amb altres clubs gironins, que “l’idea del club, ja de cares a l’any vinent, és fer més trobades d’aquest tipus però no només per a pre-benjamins del 2008, sinó també per als nascuts al 2009 i 2010, d’Escoleta i de Benjamí”.

Unes jornades de futbol que podria celebrar-se en època de Setmana Santa o “en dies que no hi hagi competició”, va assenyalar López.