La 2ª Mostra de Tallers del CAR Jove torna a omplir el Teatre Municipal de Roses

2ª Mostra de Tallers del CAR Jove

Participants de l'Aula de Teatre a la 2ª Mostra de Tallers del CAR Jove

Els assistents al teatre van poder veure en primera persona la tasca que desenvolupa el CAR Jove envers la cultura i l’educació del jovent de Roses

2ª Mostra de Tallers del CAR Jove
Participants de l’Aula de Teatre a la 2ª Mostra de Tallers del CAR Jove

Al CAR Jove es desenvolupen tota una sèrie d’activitats, cursos i tallers dirigits, principalment, al jovent, però també a la ciutadania rosinca en general, organitzats pel departament de Joventut de l’Ajuntament i els dinamitzadors juvenils de Llegendària Lleure.

Cursos, per exemple, de musica en general, de guitarra espanyola i elèctrica, de DJ o de teatre. I l’any passat es va decidir presentar públicament aquests tallers en una mostra que es va celebrar al Teatre Municipal, on tots els participants als diferents tallers van poder mostrar, a banda el seu talent en les seves modalitats artístiques, tot el que van aprendre durant el desenvolupament dels diferents tallers. Una mostra que va esdevenir també en tot un èxit d’assistència de públic.

I arran d’aquest èxit de públic, que va superar les expectatives dels organitzadors, dissabte es va portar a terme la 2ª edició d’aquesta Mostra, la qual també va emplenar la sala teatral, la qual cosa “en omple d’alegria perquè significa, per una part, que la gent s’assabenta de la tasca que s’està fent durant tots aquests anys al CAR Jove i, per l’altre, que els joves poden ensenyar, de manera pública, dalt d’un escenari la feina que han estat realitzant davant els seus amics i familiars”, va significar la regidora de Joventut, Anna Jorquera.

En definitiva, dissabte al teatre els participants dels diferents tallers van mostra el que es fa diàriament a l’agenda setmanal del CAR Jove, “que són els tallers gratuïts impartits pel personal de l’espai juvenil, i els cursos que són de pagament, tot i que amb un cost assequible per a tothom, ja que els imparteixen professionals”, va dir Jorquera.

Així, els alumnes del curs de guitarra elèctrica i espanyola van oferir un petit tast de les ensenyances del professor Marc López, la DJ Nessie del que ha aprés en el seu curs impartit per Fran Rollón, com també tots el que van participar en l’Aula de Teatre Juvenil, dirigida per  Rosa Cruzado i Jordi Abadal, interpretant l’obra “Dalt d’una palmera”, i els que ho van fer a l’Aula de Teatre dirigida en aquesta ocasió per Anna Vicens i Ignasi Tomàs, del Grup de Teatre de Roses, i que van representar la peça teatral “Carta Utòpica”.