32 rosincs viatjaran a 32 municipis d’arreu Catalunya

“Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

Moment en el que s’extreien les paperetes dels noms dels guanyadors dels premis de la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

Ahir es va celebrar el sorteig que va decidir els 34 rosincs guanyadors de la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” i aquest divendres es procedirà a l’entrega de premis

“Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”
Moment en el que s’extreien les paperetes dels noms dels guanyadors dels premis de la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

La 7ª edició de la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” ja ha finalitzat. Una iniciativa impulsada per la Generalitat, les PIMEC (Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya) i les quatre diputacions, compta amb la participació d’un total de 1.845 comerços i 29 associacions de comerciants, entre les quals hi ha Roses Comerç; i que s’ha desenvolupat durant tot el mes de juny.

I ahir a la sala d’actes de l’Ajuntament de Roses el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Fèlix Llorens, i la coordinadora de Roses Comerç, Isabel Giró, van procedir a fer el sorteig dels 34 guanyadors de la campanya d’enguany. 33 rosincs i rosinques dels quals 32 visitaran trenta-dos municipis d’arreu Catalunya, ja que el trenta-tres gaudirà del seu premi a la mateixa Vila de Roses.

I pel que fa al trenta-quatrè premi correspon a Multiòptiques, que és un dels 25 comerços que hi van participar en la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”, molt ben valorada per Llorens, “perquè l’objectiu, que es donar a conèixer el comerç del poble i donar-li un valor afegit al sector, s’ha complert, ja que a part de ser un dels eixos principals de l’economia, dóna vida i alegria als carrers dels municipis”.

El premi que ofereix Roses als veïns dels altres 32 municipis és passar un cap de setmana al mes de novembre amb un estada en un hotel per a dues persones i visites guiades al patrimoni històric de Roses.

L’entrega dels premis als guanyadors es portarà a terme aquest divendres a les 20:30 hores a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses.