Inici Actualitat 400 entrades s’han venut fins al moment per assistir al sopar en...

400 entrades s’han venut fins al moment per assistir al sopar en benefici de les colles de Carnaval de Roses

Sopar benèfic organitzat per Joventut Rosinka, que es portarà a terme l’1 d’octubre a la Ciutadella, per ajudar, concretament, a les colles de Carnaval de Roses que se’ls va cremar la seva carrossa en l’incendi de la nau 

Si tots fotem el nostre gra de sorra, la catàstrofe, en forma d’incendi, pel futur del Carnaval de Roses en cremarse una vintena de carrosses, quedarà en una anècdota.

La Vila de Roses, a través de l’Ajuntament, ja està donant el seu cop de mà després que en el passat ple ordinari del mes d’agost s’aprovés, per unanimitat, una partida de 64.000€ destinats a ajudar a les colles damnificades per l’incendi.

Així mateix, l’associació Joventut Rosinka també ha donat un pas al front per fotre-hi un cop de mà a les colles que es van quedar sense carrossa. “La majoria de membres de Joventut Rosinka estem en una colla de Carnaval i per sort, la nostra carrossa, no la guardem a la nau que es va cremar, i després de veure com van quedar les carrosses que va calcinar el foc ens vam quedar molt afectats perquè ens podia haver passat a nosaltres, ja que abans sí que la guardàvem allà, i llavors vam decidir que havíem de fer quelcom per ajudar a les colles damnificades i vam pensar tirar endavant un sopar popular a benefici d’aquestes colles”, ha explicat l’actual president des del 2018 de Joventut Rosinka, Jordi Solà.

Aquest sopar benèfic a favor de les colles de Carnaval afectades per l’incendi es portarà a terme el proper 1 d’octubre a la Ciutadella, per la qual cosa Joventut Rosinka ha posat a la venda tiquets solidaris al preu de 20€ per poder assistir a l’àpat, que consistirà en una fideuada amb una beguda a escollir, tot i que pels que tinguin més set, també està previst un servei de bar.

Un servei de bar que serà necessari, ja que no tot acabarà amb el sopar, ja que els assistents podran gaudir de la festa programada per després al ritme de la música proposada en primer lloc pel DJ Bouler, el qual a les 11 hores donarà el relleu al grup de versions WAIKIKI, i posteriorment a la 1 de la nit, al DJ Víctor Abad, que punxarà música fins les 3 de la matinada.

Límit de venda de 500 tiquets solidaris

Durant el matí i la tarda d’aquest passat dissabte, Joventut Rosinka va convocar als interessats en assistir al sopar solidari al Bar Vermut per poder adquirir les entrades o tiquets, i la resposta de la ciutadania, la majoria membres d’altres colles, va ser que “vam vendre unes 400, però com encara queden un parell de setmanes per a la seva celebració crec que arribarem al límit de 500 que vam posar per tal d’oferir als assistents una bona organització”, ha desvetllat Jordi Solà.

Els interessats en assistir-hi i que encara no tinguin la seva entrada poden fer-ho al mateix Bar Vermut, al Cerdanya, la Perruqueria de la O i a la Perruqueria Eros.

Exit mobile version