Programa Reallotgem

Dues motos de Roses xoquen entre sí i un dels motoristes triplica gairebé la taxa d’alcoholèmia

Dues motos de Roses xoquen entre sí
La rotonda de Mas Mates s'ha hagut de tallar al trànsit a causa de l'accident

Els dos motoristes han estat traslladats a l’hospital de Figueres amb contusions lleus

 

Dues motos de Roses xoquen entre sí
La rotonda de Mas Mates ha estat tallada al trànsit de vehicles uns minuts mentre els serveis mèdics atenien als motoristes

Al voltant de les 19:30 hores dues motocicletes que circulaven per la rotonda de Mas Mates han xocat entre sí quan circulaven en paral·lel. Segons testimonis de l’accident les motos “anaven a bastant velocitat, sembla com  si el pilots estiguessin fent una cursa, i de cop la Yamaha ha topat amb l’altra moto caient i tots dos han anat per terra”. El ciclomotor ha quedat en el lloc de la topada, tot just quan s’entra a la rotonda venint de Figueres, mentre que la motocicleta ha anat arrossegant per terra uns 100 metres.

Al lloc de l’accident s’han desplaçat dues ambulàncies medicalitzades, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues patrulles de la Policia Local que han hagut de tallar la circulació a la rotonda, desviar el trànsit per una via alternativa i fer l’atestat.

En el control d’alcoholèmia d’ofici que es fa en aquest casos el conductor de la motocicleta, un home d’uns 30 anys, ha donat positiu, triplicant gairebé la taxa en donar 0,72. El jove del ciclomotor, d’uns 20 anys, ha donat negatiu.

Tots dos han estat traslladats a l ‘hospital de Figueres per ser atesos de les ferides lleus provocades per l’accident.

Al voltant de les 20:30 s’ha restablert la circulació amb tota normalitat a la rotonda.