‘A l’estiu no t’aturis!’, nova promoció de la Piscina Municipal de Roses partir de l’1 de juny

Una promoció que, per un preu realment econòmic, inclou la matrícula, un mes de Pack  Fitness i un munt de regals i avantatges durant aquest estiu

Entre l’1 de juny i el 31 d’agost la Piscina Municipal de Roses posa en marxa la campanya de promoció A l’estiu, no t’aturis!,  a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic, que és 65 € els adults i 50€ el jovent i la gent gran.
Un preu, a més que inclou la matrícula i un mes en horari complet i el Pack fitness, i tot això incloent-hi que durant aquest mes tots els abonats i abonades de l’equipament podran gaudir de regals i avantatges extres.

Un cop transcorreguda la primera mensualitat, l’usuari pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que s’hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona Spa, la sala de fitness – musculació, l’espai exterior d’entrenament funcional (Gym BOX) i la participació a totes les activitats dirigides (Pack fitness) programades durant l’estiu.

A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu i 2 invitacions.

Paral·lelament, la Piscina de Roses ofereix durant l’estiu (juliol i agost), una sèrie d’avantatges extres per a les persones abonades:

Invitacions

Aquells abonats amb una antiguitat 2018 o anterior guanyaran 4 invitacions més, que estaran disponibles a partir de l’1 de juliol.

Repte estiu

Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de regal dues entrades al cinema. En el moment que s’assoleixi l’objectiu ja es podrà recollir el premi. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. La comprovació es farà a través de les reserves online.

Casquet de bany de regal

Els abonats que s’inscriguin a la travessia local de natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

Descompte de 6 €

Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, durant juliol i agost.

Entrades a 3 €

Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

Campus piscina Roses

Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost.

Activitat especial: swim roses

Durant juliol i agost no us perdeu aquesta activitat de natació en aigües obertes, dirigida pels nostres monitors. Cal fer la reserva de plaça a través de la graella Pack fitness i és gratuïta.

Aqua brava

Oferta 2×1 els dies 22-23 de juny i 7-8 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal descarregar-se el tiquet descompte clicant de AQUÍ   i presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic juntament amb el DNI. I durant tot l’estiu, 10 % de descompte en les entrades.

SK Kayak

Excursions en caiac amb una oferta 2×1 per a tots els abonats. Cal descarregar-se el tiquet descompte, a través de AQUÍ, i presentar-lo directament a SK KAYAK. Cal fer la reserva prèvia.