Inici Actualitat Al càncer, a Roses, li posem pebrots

Al càncer, a Roses, li posem pebrots

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i Condis Supermercats impulsen, per sisè any consecutiu, la campanya “Posem-li pebrots al càncer” per recaptar fons per als programes de suport i atenció als malalts de càncer i a les seves famílies

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” arriba un any més de la mà de Condis Supermercats y la Federació Catalana d’Entitats contra el càncer (FECEC) – Junts contra el càncer. La cita solidària serà els propers divendres 6 i dissabte 7 de març a 545 supermercats Condis de Catalunya.

Als dos Condis de Roses

Com no podia ser d’una altra manera, també hi participarà en aquesta campanya en els dos Condis de Roses, al situat a l’Avda Jaume I, n º5, i a l’ubicat a Gran Via de Pau Casals, nº 178, gràcies al compromís i implicació de les voluntàries i voluntaris de la Fundació Roses Contra el Càncer, perquè a Roses, també li posem pebrots al càncer.

Durant aquests dos dies, es posaran a la venda més de 66.000 bosses amb pebrots solidaris, un de verd i un de vermell – aportats per l’empresa Agroponiente – a un preu simbòlic de 1,5€. L’objectiu de la campanya, que ja suma sis edicions, és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. La recaptació íntegra de la venda dels pebrots solidaris es destinarà als programes d’atenció i suport a pacients oncològics i les seves famílies.

Centenars de voluntaris convocats per les entitats organitzadores seran els encarregats d’animar als clients a comprar les bosses. D’altra banda, Condis també fomenta la solidaritat entre els seus empleats i col·laboradors, que hi participaran des dels diferents punts de venda i des de la plataforma central.

Pebrots també a les xarxes socials

Com cada any, la campanya compta amb el suport imprescindible de nombroses cares conegudes que fan possible que la iniciativa creixi edició rere edició. Els actors Pep Plaza, Queco Novell i Carlos Latre, la dibuixant Pilarín Bayés, el forner Daniel Jordà, les xefs Ada Parellada i Carme Ruscalleda, la cuinera Gessamí Caramés, els periodistes Elisenda Camps i Eloi Vila, les integrants del Club Sabadell Natació, el grup musical Blaumut, el cantautor i guitarrista Halldor Mar i els músics Mazoni, Miquel Arbras i Sanjosex, han fet una crida a la participació a través de les seves xarxes socials.

Amb les etiquetes #posemlipebrotsalcancer i #pebrotssolidaris, la ciutadania també està convidada a pujar les seves fotografies amb la bossa de pebrots tant al Facebook com al Twitter de la FECEC i de Condis (@condislife), així com a l’Instagram de Condislife.

Condis Supermercats

Condis, amb més de 50 anys d’història, és una de les empreses capdavanteres del sector dels supermercats a Catalunya, amb un àmbit d’actuació que també arriba a la Comunitat de Madrid i Zona Centre. La seva xarxa de més de 500 establiments, que sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2, inclou tant botigues pròpies com franquiciades, apartat en què Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.

En RSE, Condis porta a terme una actuació proactiva i integrada dins del seu core business, on destaquen diverses accions en els àmbits corporatiu, laboral, mediambiental i social. En aquest sentit, Condis desenvolupa projectes de gestió Corporativa i de Bon Govern, de cohesió i desenvolupament intern, de sostenibilitat mediambiental i de responsabilitat envers la societat.

La FECEC – Junts contra el Càncer

La FECEC, junts contra el càncer és una entitat de segon nivell que agrupa 15 organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i de les seves famílies. Es va constituir el 2001 i va néixer amb la vocació d’integrar els esforços en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya. L’entitat és cens d’informació i dóna servei a les entitats federades, a la vegada que fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic, desenvolupa programes en les àrees de divulgació i prevenció, supervivents i recerca psicosocial.

Formen part d’aquesta entitat les següents organitzacions a Catalunya: AFANOC, Associació Catalana d’ Ostomitzats de Catalunya, Associació Fènix Solsonès, Oncolliga Lleida, Fundació Josep Carreras, Fundació Enriqueta Villavecchia, Fundació Roses contra el càncer, Fundació Oncolliga Girona, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica-Oncolliga, Fundació Oncovallès, Fundació Kàlida, Grup Àgata, Grup Iris, Vilassar de Dalt contra el càncer, Osona contra el càncer i la Lliga contra el càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Exit mobile version