Almanegra Audiovisual de Roses deixa un vídeo per a la posteritat que és tot un cant a la vida

Almanegra Audiovisual

El Dia Mundial Contra el Càncer a Roses va esdevenir en un acte festiu, en un cant a la vida

Almanegra Audiovisual van enregistrar la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer a Roses, que va esdevenir una festa de vida

Almanegra Audiovisual
Els assistents a la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer a Roses enlairant els globus al son de la música “Quan tot s’enlaira” de Txarango

A diferència d’altres anys, quan Roses celebrava el Dia Mundial Contra el Càncer amb un acte íntim, de reflexió, amb una encesa d’espelmes com senyal que la societat rosinca hi és al costat de les persones que pateixen la malaltia, així com del seus familiars, enguany va ser una celebració festiva, un cant a la vida.

Una festa que va ser protagonitzada per l’Oscar Bretau i l’Arnau Janer, participants del darrer “Oh! Happy Day” de TV3. Tots dos van implicar als assistents que omplien el vestíbul del Teatre Municipal de Roses a cantar tots plegat  “Quan tot s’enlaira” de Txarango.

Un esdeveniment festiu  pel qual la Fundació Roses Contra el Càncer va voler que quedés enregistrat i va contactar Almanegra Audiovisual.
I els professionals d’aquesta productora rosinca la van encertar. Van aconseguir donar-li a la commemoració del Dia Mundial Contra el Càncer de Roses un aire d’optimisme, d’alegria i, sobretot, de ganes de viure.

Almanegra Audiovisual
El Dia Mundial Contra el Càncer a Roses va esdevenir en un acte festiu, en un cant a la vida

Ganes de viure que es van poder veure i constatar des de la mateixa emissió del vídeo que es va fer abans d’entrar a escena els participants del “Oh! Happy Day”,  realitzat també per Almanegra Audiovisual, i protagonitzat per la Carmen Del Angel i el seu home, José Mª Fernández.

Tot el que va succeir en aquesta commemoració va quedar registrat per Almanegra Audiovisual per deixar un vídeo que és un cant a la vida, un vídeo per a la posteritat… I si no, jutgeu per vosaltres mateixos: