Anastacia actuarà al Sons del Món el 8 d’agost de 2024

Anastacia presentarà el 8 d’agost a la Ciutadella de Roses, en l’únic concert que oferirà a Catalunya l’any vinent, el seu vuitè disc d’estudi Our Songs, publicat el passat mes de setembre després de sis anys de silenci discogràfic

El Sons del Món anuncia el tercer nom de la seva 17a edició: la cantant Anastacia, autora d’èxits mundials com “Left Outside Alone” o “I’m Outta Love”.

La reina de l’Sprock -un gènere encunyat per ella mateixa que defineix la seva mescla de soul, pop i rock- actuarà a la 17a edició del Sons del Món el 8 d’agost en el que serà el seu únic concert a Catalunya l’any vinent. Anastacia, una de les grans dives nord-americanes, hi presentarà els seus grans èxits juntament a les cançons del seu nou disc, Our Songs, el vuitè de la seva carrera, que arriba després de sis anys de silenci discogràfic.

El concert d’Anastacia se suma als ja anunciats d’Antonia Font i Oques Grasses, que actuaran al festival el dia 2 i el dia 4 d’agost, respectivament.

Les entrades pel concert d’Anastacia es posen a la venda demà dimecres, a les 10 hores, al web del festival www.sonsdelmon.cat.

Exit mobile version