Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Andrés Calamaro estrena el nou format del Festival Sons del Món de Roses

Festival Sons del Món
Andrés Calamaro va inagurar ahir la 15ª edició del Festival Sons del Món de Roses

Nou format en el que es pot gaudir del Village del Festival sense tenir entrada per al concert

El Village del Festival de Sons del Món s’obre enguany, en la seva 15ª edició, a les 20 hores per donar l’oportunitat a tothom de poder entrar per un preu de 5€, amb una consumició inclosa, i gaudir de l’espai emmurallat mentre es degusta una copa i s’assaboreix algunes de les propostes culinàries dels diferents Food Trucks que hi són presents.

Aquest canvi de format ja es fa notar a l’hora d’entrar, ja que a tothom que tenia entrada per anar al gran concert se li va donar una polsera que el permet accedir tocades les 22 hores a la gran actuació musical de la nit. Una polsera que sembla d’aquelles de “tot inclòs, tot pagat”, però no, és únicament per diferenciar la gent que disposa d’una entrada, de la que no, per assistir a la gran actuació de la nit de Sons el Món.
A tocar les 22 hores, tothom que té la polsera pot accedir al recinte del concert, mentre que la resta es pot quedar al Village fins les 2 de la matinada, si volen.

I ahir, Andrés Calamaro, va estrenar aquest nou format de Sons del Món, tot i que prèviament no hi va haver actuació de cap artista rosinc, a diferència d’avui, on està previst que el públic assistent gaudeixi de la música de la rosinca Madame Mustash, al Village, abans de la segona gran actuació del festival, que anirà a càrrec Ben Harper & The Innocent Criminals.

Calamaro, un dels millors compositors de cançons en castellà, va actuar a la Ciutadella de Roses envoltat d’un públic fidel, i sense necessitat de portar mascareta com els dos darrers anys, que corejava les seves cançons, alguns totes. D’altres, més agosarats, s’aixecaven de les seves cadires per marcar-se una pas de ball, però de seguida, l’organització, molt educadament, els convidava a seure’s de nou.
El músic argentí va obsequiar al respectable amb una vintena de temes, entre d’ells El Salmón, Media Verónica, Canal 69, Rehenes, Cuando no estás, Bohemio, Hong King, Me arde, Paloma i Los Chicos, deixant per al final els èxits més coneguts pel gran públic com Flaca i Alta Suciedad .

Després de 2 bisos i 1 hora i 40 minuts de concert Calamaro va donar per finalitzat la seva actuació a la Ciutadella de Roses, on va estrenar el nou formant de Sons del Món.

Per avui, i com s’ha esmentat més amunt, està prevista l’actuació al Village de Madame Mustash, que serà l’antesala del concert de Ben Harper & The Innocent Criminals.