Aquest estiu ha baixat la venda de Loteria de Nadal

Baixada de vendes de la Loteria de Nadal

L'adminitració de loteria nº 1 de Roses, la Loteria Serra

Una davallada de la venda de loteria tant a Roses com a la resta de l’estat espanyol de més d’un 30% a causa de la menor afluència de turisme per la Covid-19

Les conseqüències de la crisi sanitària la Covid-19 també va arribar aquest estiu, que acabem de deixar, a les administracions de loteria.
Des de fa uns anys la Loteria de Nadal es posa a la venda en plena temporada estival per donar l’oportunitat a totes aquelles persones que en fer desplaçaments arreu del territori nacional de poder adquirir dècims d’altres províncies i ciutats. “Sí, perquè, a més, el dècim de Nadal s’utilitza molt com a regal per a la família i els amics”, ha afirmat Anna Serra, responsable de l’administració de Loteria nº1 de Roses, Loteria Serra.

Però, a causa de la pandèmia enguany ha estat un estiu en que l’adquisició dels números de la sort ha baixat degut a la davallada de l’afluència de turistes, de tal manera que, en termes generals, la venda directa en taquilla ha baixat més d’un 30% aquest estiu en comparació a la temporada estival passada.
I a Roses aquesta davallada no ha estat una excepció, “com a qualsevol comerç de la Vila, Loteria Serra també ha venut menys del que seria normal per aquesta època de l’any, és evident” – ha assenyalat Anna Serra- que el fet que hi hagi hagut menys turisme durant els mesos d’estiu ha afectat a les vendes de tothom”.  que la menor ano, i prenent només de referència l’últim mes i mig quan es va posar en marxa la campanya.

La gerent de Loteria Serra es mostra esperançada en que a mesura que s’apropi Nadal la venda dels dècims del Gordo s’anirà incrementant, “sí, perquè si que és veritat que ens ha fallat la venda de cares als turistes, però tenim una clientela fidel i aquesta continuarà provant sort”.

Una sort que amb Loteria Serra hi ha bastant de possibilitats que arribi en forma de molts diners, ja que aquesta administració nº 1 de Roses ha repartit diferents premis en els darrers anys. Sense anar més lluny, fa dos anys va donar un premi de La Primitiva  d’1 milió d’euros, a més de repartir molts de diners en premis de la Loteria Nacional travesses de futbol i la Loteria de Nadal.